Haberler

Bilboardla Gelen Evlenme Teklifi

Bursa’da vatani görevini yaptığı birliğinden izin alarak gelen genç aşık, sevdiği kıza bilboarla yaptığı evlenme teklifi ile sürpriz yaptı.

Bursa'da vatani görevini yaptığı birliğinden izin alarak gelen genç aşık, sevdiği kıza bilboarla yaptığı evlenme teklifi ile sürpriz yaptı.

Bursa'nın Yenişehir ilçesinde ikamet eden Esat Tirşahi, vatani görevini yaptığı Kars'tan izin alarak kız arkadaşından habersiz Yenişehir'e geldi. Kız arkadaşı Elçin Şahiner'in kardeşinin de yardımını alan genç aşık, kent merkezindeki bilboarda kız arkadaşı ile çekindiği fotoğrafları yükletti. Yürüyüş yoluna meşaleler dizen Tirşahi, kız arkadaşının o noktaya geldiğinde hepsini ateşe verdi. Biranda ne olduğunu anlayamayan genç kız, erkek arkadaşını da karşısında görünce şaşkınlığını gizleyemedi. Bilboarda da kendi resimlerini gören Şahiner, erkek arkadaşının diz çökerek evlenme teklifini karşısında bir kez daha şok oldu.

Yaşadıkları karşısında çok mutlu olduğunu ifade eden genç kız, erkek arkadaşı Tirşahi'nin yaptığı evlenme teklifine 'evet' cevabı verdi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yenişehir Kars Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title