Haberler

Bilardonun Güçlü Hanımeli

Bilardonun güçlü Hanımeli Dünya Kupası'nda Türkiye adına yarışan tek bayan bilardocu Gülşen Değener Erkeklerle mücadele etmek çok alışkın olduğum bir durum Türk Bilardosu kış uykusundan uyandı Uğur DEMİRKIRDI-Mustafa AKIN, Bursa - DHA Bursa'da düzenlenen 3 Bant Bilardo Dünya Kupası'na katılan tek bayan Türk Bilardocu Gülşen Değener, erkeklerle mücadele etmeye çok alışkın olduğunu belirterek; Ulusal mücadelelerde, Avrupa ve Dünya şampiyonalarında kategorilerimiz ayrılıyor, onun dışında Dünya kupalarında, liglerde ve özel turnuvalarda biz bay-bayan zaten karışık oynuyoruz.

Bilardonun güçlü Hanımeli

Dünya Kupası'nda Türkiye adına yarışan tek bayan bilardocu Gülşen Değener Erkeklerle mücadele etmek çok alışkın olduğum bir durum

Türk Bilardosu kış uykusundan uyandı

Uğur DEMİRKIRDI-Mustafa AKIN, Bursa - DHA

Bursa'da düzenlenen 3 Bant Bilardo Dünya Kupası'na katılan tek bayan Türk Bilardocu Gülşen Değener, erkeklerle mücadele etmeye çok alışkın olduğunu belirterek; Ulusal mücadelelerde, Avrupa ve Dünya şampiyonalarında kategorilerimiz ayrılıyor, onun dışında Dünya kupalarında, liglerde ve özel turnuvalarda biz bay-bayan zaten karışık oynuyoruz. Bilardo güce dayalı bir oyun değil, tamamen teknik bir spor. Teknik vuruşları öğrendiğiniz takdirde çok kuvvet uygulamadan da halledebiliyorsunuz bunu şeklinde konuştu.

Bursa'daki Dünya Kupası'nda 2 de Hollandalı Bayan bilardocu olduğunu belirten Değener, şöyle devam etti

Bursa Büyükşehir Belediyesi' sponsorluğunda çok büyük çok güzel bir organizasyon düzenleniyor ve ilk kez Bursa'da oluyor. Bunun diğer bir önemi benim için benim de Bursalı olmam. 22 yaşına kadar hayatım Bursa'da geçti. Benim için çok özel ve farklı bir duygu tabii ki Bursa'da oynamak.

ERSAN BAŞKAN İLE TÜRK BİLARDOSU ÇOK BÜYÜK BİR İVME KAZANDI

11 kez üst üste bayanlarda Türkiye şampiyonu olan Gülşen Değener, Ersan Ercan ve Yönetimi ile Türk Bilardosu'nun yeniden ayağa kalktığını söylemeden edemedi.

Değener ; 10 senedir Bilardo çok kötü yönetildi. Türk bilardosu bir nevi kış uykusuna yatmıştı. Kötü yönetiliyorduk. Ersan Başkan sayesinde çok büyük bir ivme kazandı bilardo. Ben bu kadar yıllık bilardo yaşamımdan sonra antrenman yapmaya tekrar başladım. Hepimiz çok heyecanlıyız, çok mutluyuz diye konuştu.

HEDEF DÜNYA VEYA AVRUPA ŞAMPİYONASI KAZANMAK...

Bilardo kariyerinde bugüne kadar 3 kez Avrupa üçüncüsü olan ve aynı şekilde 3 kez de dünya üçüncülüğü kazanan Gülşen Değener, artık sırada 1.'lik olduğunu belirterek; Defalarca Avrupa kupaları şampiyonluğum var bayanlarda. En son 2015'te Avrupa Şampiyonası'nda final oynadım, çok şükür final gördüm ama artık Avrupa veya Dünya Kupası kazanmak istiyorum diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title