Haberler

Bilardo Turnuvası Sona Erdi

Güncelleme:

4 gün önce başlayan Batman Bilardo İl Birinciliği müsabakalarında Murat Yılmaz birinci oldu. Adresim Bilardo Tesislerinde başlayan yarışmaya 30 sporcu katıldı.

Üçlü grup sistemi ile başlayıp yarı final ve final maçlarının ardından İl birincisi Murat Yılmaz 'a kupa ve madalyasını iş adamı Hayrettin Özay, İl ikincisi olan Ender Yüzen'nin kupa ve madalyasını iş adamı A.Rahman Aydın ve üçüncü olan A.Kerim Karaer'in madalya ve kupasını hakemler adına Esma Evren Polat ve dördüncülük kupasını da Mahfuz Ayhan'a Yaşar Yıldız takdim etti.

Yarışmanın ardından bir açıklama yapan Bilardo İl Temsilcisi A.Kerim Karaer "Türkiye Bilardo Federasyonu tarafında alınan karar gereği tüm Türkiye de olduğu gibi, İlimizde de sporcular oyuncu kıyafetleri ile yarıştılar. Yarışmalar, içlerinde iki bayan hakemimizin de görev aldığı, resmi il hakemlerimiz tarafından yönetildi. Şubat ayında Türkiye Bilardo Şampiyonasına derece yapan bilardocu arkadaşlar Batman'ı temsil edecekler. Önümüzdeki zaman içerisinde de faaliyet raporunda yer alan yarışmalar yapmaya devam edeceğiz" dedi

Kaynak: Temsilci / Spor

Murat Yılmaz Türkiye Batman Aydın Yerel Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title