Haberler

Bilal Erdoğan Kolej Zincirine Ortak Oldu

Güncelleme:

Türkiye genelinde TÜRGEV isimli vakfı ile öğrenci yurtları açan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan şimdi de özel okul sahibi oldu.

İstanbul Ümraniye'de hizmet veren şirketin çatısı altında İrfan Koleji, Ümraniye Anaokulu, Fen Lisesi, Anadolu Lisesi, Madenler Ortaokulu, Atakent İlkokul ve Ortaokulu hizmet verirken toplamda bine yakın öğrencisi bulunuyor. 3 Kasım'da yapılan yönetim kurulu toplantısında yönetime giren Bilal Erdoğan ayrıca İlim Yayma Vakfı kurucuları arasında yer alıyor. 12 milyon Türk Lirası sermayesi bulunan Erdem Özel Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi'nin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'na İstanbul Sebahattin Zaim Üniversitesi Mütevelli Heyeti Üyesi İsmet Ağan getirildi. Yine aynı üniversitede Mütevelli Heyeti Üyesi olan ve Kamu Aydınlatma Plaformu bağımsız üyesi olarak görevine devam eden Mustafa Büyükabacı da şirket yönetimine girdi.

KREDİYİ VEREN DE YÖNETİMDE

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın diğer oğlu Burak Erdoğan'a gemi alması için kredi veren isim de yönetimdeki yerini aldı. Dönemin Albaraka Türk yöneticisi Turgut Simitcioğlu'nun verdiği krediyle Burak Erdoğan geminin parasını 10 yıl vadeli krediyle ödemişti. Ayrıca Simitçioğlu için Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "30 yıllık dostum"dediği de biliniyor. (Kaynak:Sözcü)

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Recep Tayyip Erdoğan Bilal Erdoğan Ümraniye İstanbul Eğitim Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (204)

ÇITAK06:

daha çok kazansın biz reisi seviyoruz.

4
65
yanıtYanıtla
insaf:

yalaka dalkavuk

yanıt28
yanıt3
efe can:

Türkiyede AKP ye oy verenlere koyun diyen DOMUZLAR var.

17
35
yanıtYanıtla
Mcjuaes:

türkiyede yaşayan insanlar çok mal bunları hakkediyorsunuz halk ne kadar namuslu ve şerefli ise yöneticilerinizde sizin gibidir

48
3
yanıtYanıtla
Emel:

Gecekonduda oturup ta sarayi alkışlayan tek milletiz

40
10
yanıtYanıtla
Firat:

Emel cok dogru bir tespit

yanıt3
yanıt0
VAYBEE:

GEMILERIN YETMEDI DEGIL MI? YE BAKALIM NEREYE KADAR

43
2
yanıtYanıtla
Cem:

ohh valla gemi filosu okul derken adamlar vurdu parayı koyunlarda burda unları savunsun :D

36
5
yanıtYanıtla
alişim:

geri kalmış ülkelerde en karlı iş din tüccarlığıdır.

38
3
yanıtYanıtla
HAKSIZLIKLARA KARŞI DURACAKSIN:

ASKERLİĞİNİ YAPAN GARİBANLAR VATAN İÇİN ŞEHİT OLUYOR, ASKERLİĞİNİ BİLE YAPAMAYAN/YAPMAKTAN KAÇANLAR BABALARININ ARKASINA SIĞINARAK SEFA SÜRÜYORLAR. YÜCE RABBİM SEN HER ŞEYİ GÖRÜP HER ŞEYE KADİRSİN.

40
0
yanıtYanıtla
Tüm 204 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title