Haberler

Bilal Erdoğan, Doktora İçin İtalya'ya Gitti

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın iki yıllığına dondurduğu Johns Hopkins Üniversitesi'ndeki doktora eğitimini tamamlamak için İtalya'ya yerleştiği ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın küçük oğlu Bilal Erdoğan'ın, Johns Hopkins Üniversitesi'nin Bolonya'daki ( İtalya ) biriminde başlayıp dondurduğu doktora eğitimine geçen ay yeniden döndüğü ortaya çıktı.

DOKTORA EĞİTİMİNİ 2 YILLIĞINA DONDURMUŞTU

Resmi ziyaret için Brüksel'de bulunan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre, Bilal Erdoğan, Bolonya'daki doktora eğitimini iki yıllığına dondurmuştu. Bu öğrenim döneminde doktora eğitimine dönmeye karar veren Bilal Erdoğan, kaydını canlandırarak İtalya'ya yerleşti. Bu arada Cumhuriyet gazetesinin Roma muhabiri Övgü Pınar, Bilal Erdoğan'ın İtalya'ya yerleşmesiyle ilgili bazı ayrıntılara ulaştı.

İKAMETGAH KAYDI BOLOGNA'DA DEĞİL

Cumhuriyet'te dün çıkan habere göre, Bilal Erdoğan'ın İtalya'daki resmi ikametgâh kaydı Johns Hopkins Üniversitesi'nin Avrupa merkezinin yer aldığı İtalya'nın Bologna kentinde değil. Erdoğan'ın bu kentte yaşamış olduğunu gösteren tek veri, belediyeye ödediği vergi kaydı. Ancak ödemenin ne vergisi olduğu ve ne zaman yapıldığı bilinmiyor.

MODENA KENTİNDE YAŞIYOR

Övgü Pınar'ın araştırmalarına göre, Erdoğan, İtalyan makamlarına 23.04.1981 doğumlu "Bilal Necmeddin Erdoğan" ismiyle kayıtlı. İkametgah adresi olarak Bologna'ya trenle yarım saat mesafedeki Modena kenti görülüyor. Bilal Erdoğan'ın doktorasını yaptığı Johns Hopkins Üniversitesi Avrupa ve Avrasya Çalışmaları bölümü direktörü Profesör Erik Jones'un verdiği bilgiye göre Erdoğan, Uluslararası İlişkiler Okulu SAIS'te doktora programına kayıtlı. Kendisinin akademik danışmanlığını da Avrupa ve Avrasya Çalışmaları Bölümü yapıyor. (Kaynak: Hürriyet)

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Bilal Erdoğan İtalya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (103)

tutku_:

burada yorum yazan ne kadar denyo var ulan rtr den şikayet edersiniz sabah işe gitmek için araba yoğunluluğundan sokakta yürüyemiyorum hafta sonları mağazalara giremiyorum vs. sen neyin peşindesiniz avrupadan akrabalar geliyor bize imreniyor araştırın karı koca çoğunluk sigara tüketiliyor çoğunluk parliament bu kadar bollukta allah insanı çarpar azıcık insaflı olun terbiyesizliğe gerek yok 13 yıl oldu halen rte kabullenemediniz eşşekler gibi kabulleneceksiniz şimdi dağılın

7
115
yanıtYanıtla
ne diyeyim:

eşşek sensin sırtına binmiş geziyorlar , yüksek vergilerin altında eziyorlar haberin yok.

yanıt11
yanıt1
sabır:

Heralde senin tuzun kuru ki parlement içenlerin çevrelerinde geziniyorsun. Biraz sokak aralarında gezin millet sarma içiyo. Bence sen kendine gel haddini bil edepsiz.

yanıt4
yanıt0
Derya:

Babanıda al git Bilal !!!!

52
6
yanıtYanıtla
Metin:

Babanıda al git

10
43
yanıtYanıtla
Musti:

Belli iste Kacti Secim bitsin Duruma göre geri gelir

45
6
yanıtYanıtla
hg:

her şeyi tek kalemde anlatmışsın kardeşim ağzına sağlık

yanıt20
yanıt4
stefan mukuku:

seçim öncesi para kaçırma başlamış. . . . . . . . karapara aklama

18
23
yanıtYanıtla
canMobil-ANDROID:

Kacmısmıdır Hayır. Yermıyız evet. Koyun cok nasıl olsa.

17
24
yanıtYanıtla
AtmacaMobil-IOS:

Bilal oğlan

7
31
yanıtYanıtla
Tüm 103 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title