Haberler

Bilal Doğan'ın Vergi Katkısına Altın Madalya Ödülü

AK Partili Bilal Doğan yüksek ticari kazanç beyan ederek, ülke ekonomisine yaptığı katkı ve başarılarından dolayı İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş tarafından altın madalya ve takdirname ile ödüllendirildi.

AK Partili Bilal Doğan yüksek ticari kazanç beyan ederek, ülke ekonomisine yaptığı katkı ve başarılarından dolayı İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş tarafından altın madalya ve takdirname ile ödüllendirildi.

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili ve aynı zamanda ODAK Döviz Kıymetli Madenler Anonim Şirketi Genel Müdürü ve Ortağı Bilal Doğan, 2014 yılı içerisindeki döviz ve vergi ödeme kazandırıcı; Bankalar, Menkul Kıymetler ve Holding Şirketleri Grubu iş faaliyetleri kapsamında, yüksek ticari kazanç beyan ederek, ülke ekonomisine yaptığı katkı ve başarılarından dolayı İzmir Ticaret Odası (İTO) Başkanı Ekrem Demirtaş tarafından altın madalya ve takdirname ile ödüllendirildi.

"VERGİ ÖDEMEK VATAN SAVUNMASI KADAR ÖNEMLİDİR"

Altın Madalya ve Takdirnamesini İTO Başkanı Ekrem Demirtaş'ın elinden alan Bilal Doğan, duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Öncelikli olarak bu başarıyı sağlamamızda en büyük pay sahibi olan çalışanlarımıza ve müşterilerimize çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca yaratmış olduğumuz istihdam, ülkemize ve maliye hazinesine vermiş olduğumuz vergilerden dolayı çok mutluyuz. Vergi ödemek bir vatan borcudur; kutsal bir vatandaşlık görevidir. Aynı zamanda ülkemizin gelişmesi ve kalkınması adına büyük bir önem taşımaktadır. Vergi ödemek tıpkı vatan savunması gibi önemli bir görev olarak önem arz etmektedir" dedi.

"ÜLKEYE KATKI ADINA HİZMET YARIŞI OLMALI"

Vatandaş ve tüccarların vergilerini ödemede birbirleri ile ülkeye katkı koymak adına hizmet yarışı içerisinde olmasını temenni eden Doğan, "Önümüzdeki yıllarda Allah'ın izni ve müşterilerimizin takdirleri neticesinde iş hacmimizin daha da büyüyerek, daha çok kazanç ile daha çok vergi vermek inşallah bizlere nasip olur. Çünkü bu sayede ülkemize daha fazla hizmet, daha fazla kalkınma payında katkı sağlayabilmiş olacağız. Bu anlamda vereceğimiz vergiler ile ülkemize daha fazla duble yol, daha çok köprüler, havaalanları ve üniversiteler için devletimizin ihtiyaç duyduğu kaynaklara katkı sağlamış oluyoruz" ifadelerini kullandı.

"2023 HEDEFİ İÇİN ÇALIŞMALARIMIZI HIZLANDIRMALIYIZ"

Ödül yağmuruna tutulan ODAK Döviz ve Kıymetli Madenler A.Ş. Genel Müdürü ve Ortağı Doğan, vergilerin önemi ve ülke ekonomisinin geleceği için sağladığı yararlara da dikkat çekerek, sözlerini şöyle sürdürdü: "Doğalgaz ve petrol zengini olmayan ülkemizde, çok iyi yetişmiş insan gücü ve geleceğe yönelik olarak ülkemizin kalkınması için projeler üreten, projeler geliştiren nitelikli insanlarımız var. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın da ifade ettiği gibi; ülkemizin 2023 hedeflerine ulaşmak için çalışmalarımızı hızlandırmamız, kalkınmamıza olumlu etki yaratacak ticari faaliyetleri ve yatırımlarımızı hızlandırmamız gerekiyor. Yeni Türkiye'nin ve daha güçlü bir Türkiye ekonomisinin oluşmasına inşallah hep birlikte katkı koyacağız." - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bilal Doğan AK Parti Türkiye İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title