Haberler

BİK Şube Müdürü Öylek, Erciş'te

Güncelleme:

Basın İlan Kurumu Van Şube Müdürü Yahya Öylek, Erciş'te görev yapan yerel basın çalışanlarıyla bir araya geldi.

Basın İlan Kurumu (BİK) Van Şube Müdürü Yahya Öylek, Erciş'te görev yapan yerel basın çalışanlarıyla bir araya geldi.

Öylek, ilçedeki ziyaretleri kapsamında Erciş Kaymakamı Mehmet Şirin ile Erciş Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı İzzet Yağar'ı makamlarında ziyaret etti.

Ziyaretlerin ardından Erciş TSO Toplantı Salonu'nda ilçelerde görev yapan yerel basın mensuplarıyla bir araya gelen Öylek, yaptığı konuşmada, gazetelerde görev yapan personelin eğitiminin önemini anlattı.

Öylek, yerel gazetelerin "ilan gazetesi" değil, sahaya inerek vatandaşların sorunlarını dinleyen ve bu sorunları sayfalarına taşıyan birer gazete olması gerektiğini kaydetti.

Toplantıda "temel gazetecilik", "sayfa düzeni", "mizanpaj", "yerel gazetelerin reklam durumu", "bir yerel gazete nasıl olmalı" konuları hakkında katılımcılar bilgilendirildi.

Toplantıdan sonra gazete matbaalarında birer gazete çıkarıldı.

Öylek'e, Anadolu Erzurum Bölgesi Başmuhabiri Levent Harman, DHA Van muhabiri Osman Bekleyen ve Şehrivan Gazetesi Sayfa Sekreteri Önder Altınal da eşlik etti. - Van

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Şirin Erciş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title