Haberler

Bik Müdürü Akoğlu Tso Başkanı Metin Demir'i Ziyaret Etti

Basın İlan Kurumu (BİK) Zonguldak Şube Müdürü Özer Akoğlu, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir’i makamında ziyaret etti.

Basın İlan Kurumu (BİK) Zonguldak Şube Müdürü Özer Akoğlu, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir'i makamında ziyaret etti.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığında gerçekleşen ziyarette, Basın İlan Kurumu (BİK) Zonguldak Şube Müdürü Özer Akoğlu, kurumun çalışmaları hakkında Başkan Metin Demir'e bilgi verdi.

Ziyarette, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odasının çalışmalarını yakından takip ettiğini söyleyen Akoğlu," Oda başkanımız Metin Demir beye makamında nezaket ziyaretinde bulunduk. Çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası olarak başarılı çalışmaları var. Kendilerini kutluyorum. Kurumlarımızın çalışma sistemleri hakkında karşılıklı bilgi alışverişinde bulunduk. Basın İlan Kurumunun (BİK) bilişim teknolojilerinin sunmakta olduğu imkanlardan istifada edilerek oluşturulan bilişim altyapısı ve ERP uygulamasının hayata geçirilmesiyle resmi ilanların ilan sahiplerinden alınmasından mevkutelerde (gazetelerde ) yayımlanmasına kadar geçen süreçteki işlemlerin sanal ortamlara taşınarak akıllı sistemlerle yürütülmesi uygulaması hakkında bilgiler paylaştım" dedi.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir ise, Basın İlan Kurumu Zonguldak Şube müdürünün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Basın İlan Kurumu müdürümüzün ziyaretinden memnun olduk. Kendisine başarılar diliyorum. Çağın gereği olarak ilanların elektronik ortama taşınması, yerinde bir çalışma olmuş" şeklinde ifade etti. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Metin Demir Zonguldak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title