Haberler

BİK Genel Müdürü Mehmet Atalay'ın Bilecik'te

Güncelleme:

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, Bilecik'e giderek bir takım ziyaretlerde bulundu.

Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürü Mehmet Atalay Bilecik'e gelerek bir takım ziyaretlerde bulundu.

Gerçekleşen ziyaretler sonrası Bilecik'te bulunan gazete, ajans ve temsilciler ile Gölpark'ta bir araya gelen Atalay, Basın İlan Kurumu olarak ziyaretlerini devam ettirdiklerini, Türkiye'nin merkezi illerinden birisinin Osmanlının merkezi dünyayı 600 yıl yöneten medeniyetin doğduğu Bilecik'i en sonlardan birine bıraktıklarını belirtti. Atalay, "Tekliflerinizi alıyoruz ve ayrılıyoruz ama bir daha bağımızı kesmiyoruz. Gelmeden öncede hiçbir zaman bağımızı kesmiyorduk ama sizleri en azından yüz yüze görme fırsatı buluyoruz. Yoksa Bilecik'te şubemiz olmadığı takdirde bize intikal eden konulara bakıyoruz. Valiliğimiz basın ve halkla ilişkiler müdürlüğümüz bakıyor ve zaman zaman bizlere görüş soruyor bizde onun için bir takım çalışmalar yapıyoruz. Bazen yerinde denetim bazen evrak üzerinde denetimle bunları sonuçlandırmaya çalışıyoruz. Şubemiz olmadığı illerimizde bu işi kahramanca yürüten valiliğimiz personeline başta müdüre hanım olmak üzere buradaki elemanlarımıza teşekkür ediyorum. Onlar hakikaten önemli görev yapıyorlar görevleri göğüslüyorlar üzerlerine baya bir yük bırakıyoruz. Aynı zamanda şuanda aramızda Sakarya ve Eskişehir şube Müdürlerimizde bulunuyorlar. Ben Bilecik'i şahsen çok sevenlerden biriyim ayrıca tatil yapmaya vaktimiz hiç olmadı ama gezerken görürken gidip geldiğimiz şehirle arasında ilk uğradığım şehirlerden birisidir. Şeyh Edebali Söğüt çocuklarımızın tanıması için bilmesi için uğranması gereken yerdir diye düşünüyorum. Bugün Mevlana buluşması yapılıyorsa Konya'da burada da Şeyh Edebalinin özel bir turizm mi olması gerekir. Bilecik'e gelen turist sayısını sorduğumda küçük rakamlar verdiler ve bu rakamlar gerçekten çok az rakamlar halbuki bunu katlayarak arttırma sizin elinizde burada hem siyasilerin hem burada görev yapan valimizin belediye başkanımızın sivil toplumun sivil yöneticilerin ama tanımı en iyi yapacak insanlar medya mensupları sizlersiniz. Bu acıdan da önemli görevler düşüyor. Ben burayı hiç bilmezdim geldik birde burada Bilecik'in denizi olduğunu gördük. Hiçbir eksiği yok Abant'tan ve diğer güzel göllerimizden böyle zengin taraflarınızda var. Söğüt'ü de düşünürsek bizim bilmediğimiz pek cok yer var daha bunları da düşünürsek sizlerin önü açık gibi gözüküyor. Nüfus olarak pek çok büyümek istemeyen bir şehir olabilir ama pek çok yatırım alabilir. Ziyaretlerle gelir düzeyi yükseklere çıkabilir işçi ithal eder duruma gelebilir ve burada huzur içerisinde yaşayabilirsiniz bütün bu parlak geleceğinizle başarılar diliyorum" dedi.

Konuşmalarının ardından gazetecilerle anı fotoğrafı çektiren Atalay Bilecik'ten ayrıldı. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Atalay Türkiye Bilecik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title