Haberler

Bigalı Hayırseverden Park Alanı İçin Arsa Bağışı

Biga Belediyesi Eylül ayı Meclis Toplantısı Belediye Meclisi Toplantı Salonunda yapıldı. Bigalı bir hayırsever çocuk parkı yapılması için belediyeye bir arsa bağışladı.

Toplantının açışını yapan Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, Bigalı Ali Kıran'ın, mülkiyeti kendisine ait olan toplam 194.42 metrekare arsasını şartsız olarak Biga Belediyesi'ne bağışlamak istediğini söyledi. Bağışlama talebi, 5393 sayılı Belediye Kanunu'nun 38. Maddesi e fıkrası gereğince şartsız bağışları kabul etmek görev yetkisinin Belediye Başkanı'na ait olması hükümlerince kabul edildi.

Belediye Başkanı Işık, hayırsever Kıran'ı kürsüye davet etti ve kendisine teşekkür etti. Işık konuşmasında, "Ali amca bağışladığı arsanın çocuk parkı yapılmasını istiyor. Biz de o alana Ali amcanın ismini taşıyan bir park yapacağız" dedi.

Toplantı gündem maddeleri içinde yer alan park alanının anaokulu alanı olarak değiştirilmesi konusu gündeme geldi. Şirintepe Mahallesi İbrahim Simaiş Caddesi, Şehit Hakan Bayram Caddesi ve 429 sokağın kesişim noktasında yer alan uygulama imar planlarına göre park alanı olan alanın anaokulu alanı olarak değiştirilmesi kabul edildi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmail Işık Ali Kıran Eylül Biga Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler? Fenerbahçe ligden çekildi mi? Fenerbahçe ligden çekilecek mi, neden çekiliyor?
title