Haberler

Bigader'den Soma İçin Taziye Mesajı

Bitlis Basın ve Gazeteciler Derneği (BİGADER), Manisa’nın Soma ilçesinde yaşanan ve çok sayıda işçinin ölümüne neden olan elim maden kazasıyla ilgili taziye mesajı yayımladı.

Bitlis Basın ve Gazeteciler Derneği (BİGADER), Manisa'nın Soma ilçesinde yaşanan ve çok sayıda işçinin ölümüne neden olan elim maden kazasıyla ilgili taziye mesajı yayımladı.

BİGADER Başkanı Mahir Okay tarafından yayımlanan taziye mesajında, elim kazada hayatlarını kaybedenler için Allah'tan rahmet, kederli ailelerine sabır dilenirken, yaşanan bu üzücü olayın ise son olması temennisinde bulunuldu. Halen maden ocağında kurtarılmayı bekleyen işçilerin sağ salim kurtulması temennisinde bulunan Okay, "Manisa'nın Soma ilçesindeki maden ocağında meydana gelen kazada hayatını kaybeden işçilerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine sabırlar diliyorum. Acılarını yüreğimizde derinden hissediyoruz. Dualarımız yaralı ve halen toprak altında bulunan kardeşlerimizle beraber. Bu elim kazanın son olması temennisi ile milletimizin başı sağ olsun. Bizlerinde duaları onlarla olacaktır. Ayrıca bu olayla ilgili temennimiz, ihmal varsa bunun tespit edilmesi ve gereğinin yapılmadır. Bir kez daha yüreğimizi dağlayan bu elim kazada yaşamlarını yitirenlere Allah'tan rahmet ve kederli ailelerine baş sağlığı diliyor ve acılarının acımız olduğunu belirtmek istiyoruz" diye konuştu. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bitlis Soma Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title