Haberler

Biga İİBF'de Sosyal Medya ve İnsan Kaynakları Paneli Yapıldı

Güncelleme:

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Biga İİBF Ekonometri Topluluğu tarafından Sosyal Medya ve İnsan Kaynakları paneli düzenlendi.

Biga İİBF'de Sosyal Medya ve İnsan Kaynakları Paneli düzenlendi. Biga İİBF Entelektüel Etkinlik Merkezi Didem Yaman Amfisi'nde gerçekleşen panele İstanbul Küçükçekmece Belediyesi Sosyal Medya Koordinatörü Alay Onay ve PepsiCO İnsan Kaynakları Uzmanı Erhan Anıl İmamoğlu katıldı.

Kendisinin de Biga İİBF Uluslararası İlişkiler mezunu olduğunu belirten PepsiCO İnsan Kaynakları Uzmanı Erhan Anıl İmamoğlu, "Ben bir yönetici değil arkadaşınız olarak sizin karşınızdayım" sözleriyle öğrencilerin beğenisini topladı. İmamoğlu, şirketin kariyer imkânları ve insan kaynakları uygulamaları hakkında öğrencilere bilgi verdi. Ayrıca yeni mezun öğrencilerin iş başvuru süreçleri ve iş yaşantısında karşılaşabilecekleri durumları aktardı.

Küçükçekmece Belediyesi Sosyal Medya Koordinatörü Alay Onay ise konuşmasında öğrencilere sosyal medyayı kullanırken dikkatli olmaları önerisinde bulunarak, yaptıkları paylaşımlara dikkat etmemelerinin fırsatları kaçırmalarına sebep olabileceğini ve ileride üzülebileceklerini söyledi.

Ekonometri Topluluğu Eş Başkanı H. Kunter Güleç de, Ekonometri Topluluğu'nun 2012'de faaliyetlerine başladığını hatırlatarak, şöyle konuştu: "Topluluk olarak gerek kamu sektörü, gerek özel sektör ve STK'lardan önde gelen isimleri üniversitemizde ağırlayarak öğrenci arkadaşlarımızın daha mezun olmadan şirketlerle ortak projeler ve politikalar üretmesini sağlamayı amaçlıyoruz. Davetimizi kırmayıp geldikleri için konuşmacılarımıza ve verdikleri destekten dolayı sponsorlarımıza teşekkür ediyoruz."

Ekonometri Topluluğunun sponsorlarından olan SPORBOX tarafından konferansa kayıt yaptıran 10 kişiye indirim çeki verildi. PepsiCO da 2 kişiye çekilişle hediyeler verdi. Toplantıya Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Yavuz Yıldırım, Ekonometri Bölüm Başkanı ve Topluluk Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Nazmi Yükselen Yağanoğlu, Ekonometri Bölümü Öğr. Üyesi Yrd. Doç. Dr. Serdar Kurt katıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Onsekiz Mart Üniversitesi Küçükçekmece Belediyesi İmamoğlu Biga Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title