Haberler

Biga'dan Dünyaya Açıldı

Güncelleme:

Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında Biga merkezde kurulan Nigellalife Gıda Sağlık ve Kozmetik A.Ş. birinci yılını kutlarken bir dünya markası olmanın da haklı gururunu yaşıyor.


Bir yıldır ürettikleri Çörekotu hammaddeli ürünler ile yabancı firmaların ağırlıklı olarak yer aldığı Network Marketing sektöründe aradan geçen sürede büyük bir başarı elde ederek Biga ve Çanakkale'nin adını dünyaya duyurduklarını ifade eden Nigellalife Yönetim Kurulu Üyesi Haydar Kömürcü "Yola çıktığımızda elimizde ürünlerimize ve kendimize olan inancımız ile birlikte içimizde de Çanakkale ruhu vardı. Aradan geçen sürede Türkiye genelinde yaklaşık 30 ilde ve yurt dışında da yaklaşık 10 ülkede organizasyonu başlatmış olmamızın haklı gururunu yaşıyoruz. Bu sürede Biga bizim için her zaman itici bir güç oldu. Önümüzdeki aylarda tüm Türkiye organizasyonunu tamamlayarak hızla yurt dışı operasyonlarımıza ağırlık vereceğiz." Dedi.
Çörekotlu Kahve, Çörekotlu Türk Kahvesi, Çörekotlu Bitkisel Çay, Çörekotu Yağı, Çörekotlu-Propolisli Ekstrat, Çörekotlu Krem, Çörekotlu Kil Maskesi, Çörekotlu Şampuan, Çörekotlu Sabun ve Çörekotlu Diş Macunu ile yola çıktıklarını belirten Kömürcü, sekiz yeni ürün ile ilgili arge çalışmalarının tamamlandığını yakında bu ürünlerinde üretilmesiyle birlikte ölümden başka her derde deva olarak bilinen Çörekotu dünyasında bir ilkin gerçekleşeceğini ifade etti.

Birinci yaşını kutlayan bir firma olarak oldukça fazla yol kat ettiklerini ve çok heyecanlı olduklarını belirten Nigellalife A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Güler Küçük "Önümüzdeki dönemde firma olarak kazancımızın bir bölümünü aktaracağımız bir vakıf çatısı altında çocuklar ve sokak hayvanları ile ilgili sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Bu konu ile ilgili de çalışmalarımızı başlattık. Yakında gerekli bilgilendirmeleri yapacağız" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Çanakkale Türkiye Biga Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title