Haberler

Biga'da 40 Kilometrelik Köy Yolu Asfaltlandı

Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Şahin, İl Genel Meclis üyeleri Bülent Korkmaz, Nihat Borazan ve İbrahim Eren ile birlikte köylerde yapılan yol çalışmalarını inceledi.

Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Şahin, İl Genel Meclis üyeleri Bülent Korkmaz, Nihat Borazan ve İbrahim Eren ile birlikte köylerde yapılan yol çalışmalarını inceledi.

Şahin, Biga'da ulaşım anlamında 40 kilometre mesafelik alanda çalışmaların tamamlandığını açıkladı. Balıklıçeşme-Selvi köyleri arasındaki yolun ulaşıma hazır hale geldiğini ifade eden Şahin Tokatkırı köyü ile Hacı Hüseyin yaylası köyü arasında asfalt döküm çalışmalarını inceledi. Şahin, "Ağaköy-Yeniçiftlik arasındaki yol tamamlandı. Hisarlı köyünün yol ihalesi yapıldı. Hacı Hüseyin Yaylası-Koruoba köyü arasındaki yol yapılıyor. Çeşmealtı köyü yolu Gümüşçay'a bağlanacak. İdriskoru köyü ile Ağaköy'ün içerisindeki kısa mesafeli olan yollar yapılacak. Çeltik - Cihadiye köyleri arasına asfalt dökülecek. Sazoba köyü yolu Bandırma asfaltına bağlanacak. Hisarlı köyü yolunun ihalesi yapılıyor. Köylerimize parke taşı da döşenecek böylece standartlar daha da yükselmiş olacak. Geçen yıla oranla bu yıl çok daha fazla yolumuz asfaltlandı. Bunda Çanakkale Milletvekillerimizin büyük payı var. Özellikle Bülent Turan ve Ayhan Gider'e çok teşekkür ederiz. Köylerimize hayırlı olmasını diliyoruz" diye konuştu. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bülent Korkmaz Ahmet Şahin AK Parti Biga Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title