Haberler

Biga Belediye Meclis Toplantısı Yapıldı

Biga Belediyesi Nisan ayı Meclis Toplantısı Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Biga Belediyesi Nisan ayı Meclis Toplantısı Belediye Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi.

Toplantıda 2016 Mali Yılına ait Denetim Raporu bilgi amaçlı okundu. Ardından yine 2016 Mali Yılı'na ait Faaliyet Raporu görüşüldü ve oybirliğiyle karara bağlandı. Toplantı gündem maddeleri içinde yer alan 1 yıllık görevi süresi dolan Encümen Üyeleri Recai Cesur ile Levent Özcan'ın yerine Birol Özlenir ve Erhan Sürer seçildiler. Ayrıca ihtisas komisyonları seçimi yapıldı. Cumhuriyet Halk Partisi ve Adalet ve Kalkınma Partisi'nin 2016 yılında görev yapan isimleri yine önermesiyle aynı isimler oylandı ve oybirliğiyle seçildiler.

Avcılık atıcılık kulübüne müjde

Biga Yeşilada Avcılık ve Atıcılık Kulübü'nün hizmet binası olarak kullandığı Hamdibey Mahallesi'ndeki taşınmazı, satılamama, kulüp hizmetleri dışında kullanılamama gibi şartlarla kulübe tahsis edildi. Yerel seçimlerde adaylar arasında tahsis konusu gündeme gelmiş ve Biga Belediye Başkanı İsmail Işık tahsisi gerçekleştireceğinin sözünü vermişti. Bir başka aday ise bunun mümkün olmayacağını iddia etmişti. Kararın ardından konuşan Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, "Verilir-verilemez tartışması da son bulmuş oldu. Derneğimize ve Biga'mıza hayırlı uğurlu olsun" ifadesini kullandı. Toplantı sonunda Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, 2016 yılında yapılan çalışmalarla ilgili kamuoyun bilgilendirirken; 2017'de gerçekleştireceği projeler hakkında da açıklamalarda bulundu. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmail Işık Biga Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title