Haberler

Bien'le Basketbol Heyecanı Devam Ediyor


Farklı branşlarda binlerce kupa kazanan TED Ankara Kolejliler Spor Kulübü'nün Basketbol takımı, 2015 – 2016 sezonunda başarılarına Bien desteği ile devam ediyor.

Sponsorluk kapsamında Rönesans Ted Basketbol Takımı forma göğüs reklamı olarak BİEN logosuyla sahadaki mücadelesine devam edecek.

Bien, Tenis ve atletizm branşlarındaki sponsorlukların ardından gençlerin daha iyi şartlarda spor yapabilmelerini hedefleyen TED Ankara Kolejliler Spor Kulübü'nün Basketbol alanına destek vermeye devam ediyor. Bünyesinde 12 branş bulunduran kulüp, her yaştan öğrenciye sporu sevdirmeyi, ahlaklı, sağlıklı ve mücadele gücü yüksek nitelikli sporcular yetiştirmeği hedefliyor.

Rönesans TED Ankara Kolejliler erkek basketbol takımı, Spor Toto Basketbol Ligi 2015-2016 sezonunun ilk maçında Fenerbahçe'ye konuk olacak. 13 Ekim 2015 Salı günü saat 20:00'da Ülker Sports Arena'da oynanacak olan bu mücadele, NTV Spor'da naklen yayınlanacak. Karşılaşmayı, Serkan Emlek, Ziya Özorhon ve İbrahim Altıntaş hakem üçlüsü yönetecek.
Rönesans TED Ankara Kolejliler erkek basketbol takımı, lig tarihinde oynadığı 854 maçta rakiplerine karşı 353 galibiyet elde etti.

Kaynak: Bültenler / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title