Haberler

Bidonlarla Dolu Özel Halk Otobüsü Sürücüleri Heyecanlandırdı

* Polis sürücülerin ihbarı üzerine otobüsü durdurdu.

* Polis sürücülerin ihbarı üzerine otobüsü durdurdu. Diyarbakır Belediyesine bağlı otobüsteki bidonların suyla dolu olduğu, bunun nedeninin test amaçlı sürüş olduğu ortaya çıktı.

Haber / Kamera: Cengiz ÇOBAN - Uğur AYAZSIN, İstanbul DHA

D100 karayolu Kadıköy istikametine trafikte seyreden 21 H 0009 plakalı Diyarbakır Belediyesi'ne bağlı Özel Halk Otobüsü'nün içerisinde bulunan bidonları gören sürücüler saat 14.00 sıralarında polise ihbarda bulundu. Bunun üzerine alarma geçen polisler D100 karayolunda uygulama yaptı. Otobüs uygulama sonucu karayolunun Yenisahra Mevkisinde durduruldu. Polis ekipleri güvenlik önlemi alarak otobüs içerisinde kısa bir inceleme yaptı. Otobüs, daha sonra detaylı bir şekilde incelenmek için Ataşehir Şehit Hayrettin Yıldırım Polis Merkezi Amirliği'ne götürüldü.

BİDONLAR AĞIRLIK YAPMASI İÇİN SUYLA DOLDURULUP OTOBÜS TEST SÜRÜŞÜNE ÇIKMIŞ

Polis ekipleri tarafından yapılan ilk incelemede otobüsün içerisindeki bidonlarda su olduğu belirlendi. Karakolda yapılan incelemede ise otobüsün, Diyarbakır'dan test edilmek için İstanbul Şekerpınar'daki servise getirildiği ortaya çıktı. Burada yapılan işlemlerin ardından test amaçlı içerisine ağırlık yapması için su dolu bidonlar yerleştirilerek trafiğe çıkartıldığı belirlendi. Polis tarafından otobüsün Diyarbakır dışında trafiğe çıkartılması için izin alınıp alınmadığı araştırılıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır İstanbul Kadıköy Politika Güncel Haberler

title