Haberler

Bıçaklı Koca Dehşetini Yaşayan Kadın, Hayati Tehlikeyi Atlattı

Güncelleme:

Denizli'de boşanmak istediği kocası tarafından sokak ortasında defalarca bıçaklanırken bir vatandaş tarafından kurtarılan Ayşe Özdağ, hayati tehlikeyi atlattı.

Denizli'de şiddet gördüğü için boşanmak istediği kocası tarafından sokak ortasında defalarca bıçaklanan, yoldan geçen Mevlüt Tuğan tarafından kurtarılmasının ardından hastaneye kaldırılan 30 yaşındaki Ayşe Özdağ, hayati tehlikeyi atlattı. Özdağ'ın birkaç gün içinde normal servise alınacağı öğrenildi. İyi haber, ailesinin dışında, kadını öfkeli kocanın elinden kurtardığı için kahraman ilan edilen Tuğan'ı da mutlu etti.

DEFALARCA BIÇAKLADI

Olay, dün saat 08.30 sıralarında, Pelitlibağ Mahallesi Hürriyet Caddesi'nde meydana geldi. 43 yaşındaki Davut Özdağ, şiddet gördüğü için kendisinden boşanmak isteyen dört yıllık eşi Ayşe Özdağ'ı elinden tutup sürükleyerek sokak arasına getirdi. Kendisine direnen Ayşe Özdağ'ı önce ayaktayken bıçakla yaralayan Davut Özdağ, ardından yere yatırdığı kadının üzerine çıktı. Özdağ, eşini boğazı da dahil olmak üzere vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklamayı sürdürdü. Bu sırada eşini bırakması için bir apartmandan kova atıldı. Öfkeli kocanın elinden Ayşe Özdağ'ı, atılan kovayı eline geçiren evli ve iki çocuk babası 38 yaşındaki Mevlüt Tuğan kurtardı.

POLİSLERDEN KAÇAMADI

Çevreden gelen tepkiler üzerine kaçan ve polis tarafından yakalanan Davut Özdağ, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

İYİ HABER 'KAHRAMAN'I DA ÇOK SEVİNDİRDİ

İhbar üzerine olay yerine gelen acil yardım ekiplerince ambulansla Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan, ilk evliliğinden bir çocuğu bulunan Ayşe Özdağ, yapılan ameliyatın ardından yoğun bakıma alındı. Yapılan tedaviler sonrası bugün hayati tehlikeyi atlattığı öğrenilen Ayşe Özdağ'ın birkaç gün içinde normal servise alınacağı belirtildi. Ayşe Özdağ'ın hayati tehlikeyi atlatmasına ailesinin dışında çok sevinenlerden biri de Mevlüt Tuğan oldu.

SEYİRCİ KALAMAZDIM

Kadını eşini elinden kurtaran Tuğan, Özdağ'a geçmiş olsun dileklerini ileterek, "Normalde kan görmeye dayanamayan biriyimdir. Ama burada önemli olan kadının hayatıydı. Ayşe Hanım'ın yakınları beni arayıp gözyaşları içinde teşekkür ettiler. Ben de bundan onur duydum. Herkes beni kahraman ilan etti, ancak ben üzerime düşeni yaptım. Herkes kadının bıçaklanmasını film izler gibi seyrederken, seyirci kalamazdım. Benim yaptığım sadece bir insanlık görevidir. Kadına karşı şiddete vatandaşlar olarak duyarsız kalmayalım" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hürriyet Denizli Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (48)

brt:

ya evliliği çocuk oyuncağı sanan kadınlara sesleniyorum kocanızı aladatcaksanız ondan çocuk yapmayın boşanacaksanız evelnmeyin kadın cinayetlerini önlemek için şu nafaka ve çocuk velayetine çözüm bulunmalı pozıtıf kadın hakları adı altında erkekleri köşey sıkıştırınca tepklileri sert oluyor sanki bütün kadınlar süten çıkmış ak kaşık iyiside var kötüsüde şunuda unutmayalım bu ülkede 2oo lira içi adam öldürülüyor sadece kadına şideet diyip bütün erkeklere törörist muhamelesi yapmayalım kimse kimsenın neler çektiğini bilemez belkide bu cineyetler tahrik altında da olabilir

82
6
yanıtYanıtla
FREDDY:

Bu bütün kadinlara ibret olsun! agabeyimizin elleri dert görmesin. yaptigi standartlara uygundur

26
59
yanıtYanıtla
ADANALI İSMAİL:

MEMLEKETTE KADINLAR DİZİLERLE, EVLENME PROĞRAMLARI İLE Bİ TARAFLARI KALDIRILDI. AMA ÖLDÜRMEK ÇOOOOOK YANLIŞ. ALLAH VEDİĞİ CANI ALMAYI KİMSEYİ YETKİLİ KILMAMIŞTIR. ÇÖZÜM BU DEĞİL ALLAH KADININDA ERKEYİNDE KÖTÜSÜNDEN KORU YARABBİMMM. . . !

80
3
yanıtYanıtla
zobu:

Bu adam derhal idam edilmeli

10
58
yanıtYanıtla
gülcanmobilWeb@haberler.com:

Kadınları öldumeyin gunah kadınlardan ne istiyorlar allah bu erkeklerin belsını versin ama hepsin degil öldurenlerin

11
52
yanıtYanıtla
vah vah:

anam aboo sok oldum vah biz bu kadinlarin hali o Adam simdi o karisina bu iskenceyi yapiyoya iste Adam degil bi ayi cesaret nedir ERKEKLER bilmiyorsaniz söyleyim kariniz bosanmak istiyorsa cözemiyorsaniz probleminizi gidin sorunsuzca bosanin kadinin bi sucu yoksa bide mahrum etmeyin iste ERKEK bu demek digerleri AYIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIi

8
50
yanıtYanıtla
gulcanmobilWeb@haberler.com:

Ay erkek degilmi aklı kıt işte öldurecen hapiste curuyup ölecen kadın bir cicektir erkektde bir odun

7
50
yanıtYanıtla
elif:

karısını öldürenleri işite götürcen cezasını işit versin

11
35
yanıtYanıtla
SİLİFKELİ:

KADINI ALLAH KORUDU ORADA ÖKÜZÜN BİRİDE BAKIYOR KAÇIYOR İNSANLIK BİTMİŞ YOKSA KAÇAN CHP Lİ Mİ KADIN BAŞÖRTÜLÜ DİYE BIRAK ÖLDÜRSÜNDE DEMİŞ OLABİLİR

12
25
yanıtYanıtla
SeydikemerlimobilWeb@haberler.com:

Kadınları korumakla bu işin yürümeyeceği anlaşıldı. En iyisi böyle psikopatlara karşı silah eğitimi ve korunma için silah vermek lazım.

8
26
yanıtYanıtla
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title