Haberler

Bıçaklı Kavgada Baba Öldürüldü, Oğlu Ağır Yaralı

Çorum'un iskilip İlçesi'nde çıkan kavgada 40 yaşındaki Mehmet Saka bıçakla öldürüldü, oğlu 17 yaşındaki Ebubekir Saka ağır yaralandı.

Çorum'un iskilip İlçesi'nde çıkan kavgada 40 yaşındaki Mehmet Saka bıçakla öldürüldü, oğlu 17 yaşındaki Ebubekir Saka ağır yaralandı.

Olay, dün akşam Çorum'un İskilip İlçesi Akçasu Köyü'nde meydana geldi. Mehmet Saka ve oğlu Ebubekir Saka iddiaye göre aralarında daha önceye dayalı husumet bulunan ve akrabaları olan 25 yaşındaki H.S. ile tartıştı. Tartışmanın büyümesinin ardından H.S., yanında bulunan bıçakla Mehmet Saka'yı kalbinden, Ebubekir Saka'yı da vücudunun çeşitli yerlerinden yaraladı. İskilip Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen yaralılardan Mehmet Saka yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Ebubekir Saka'nın da durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Olaydan sonra kaçan şüpheli daha sonra jandarmaya giderek teslim oldu. - Çorum

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İskilip Çorum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title