Haberler

Bıçaklandıktan Sonra Otomobiliyle Kaçarken Öldü

Kocaeli'nin Kartepe İlçesi'nde, D-100 Karayolu'nu aşarak yan yola uçan otomobili görenler yardıma koşarken, aracın açılan kapısından düşen sürücü öldü.

Kocaeli'nin Kartepe İlçesi'nde, D-100 Karayolu'nu aşarak yan yola uçan otomobili görenler yardıma koşarken, aracın açılan kapısından düşen sürücü öldü. Polis, karnında bıçak yarası, boğazında da bıçak kesiği olan 27 yaşındaki Emre Vurmaz'ın yaralandıktan sonra olay yerinden kaçarken öldüğü ihtimali üzerine araştırma başlattı.

Olay, akşam saatlerinde, Kartepe Köseköy mevkiinde meydana geldi. D-100 Karayolu'nda seyretmekte olan 41 ES 923 plakalı otomobil yan yola düştü. Yolun kenarında bir fabrikada bulunanlar kazayı görerek yardıma koştu. Kazada, açılan kapıdan düşen sürücüyü görünce 112 Acil'den yardım istendi. Olay yerine gelen sağlık ekibi yaptığı kontrolde Emre Vurmaz'ın öldüğünü belirledi. Trafik ekibi, Emre Vurmaz'ın kaza sonucu ölmediğini tespit edince olay yerine asayiş ekipleri yönlendirildi.

Olay yerine gelen asayiş ve olay yeri inceleme ekipleri yaptıkları incelemede, Emre Vurmaz'ın karnında bıçak yarası, boğazında da bıçak kesiği olduğunu saptadı. Emre Vurmaz'ın başka bir yerde bıçaklandıktan sonra aracına binerek kaçtığı ihtimali araştırılırken, olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. - Kocaeli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Köseköy Kartepe 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title