Haberler

Bıçaklanan Genç Kalecinin Beyin Ölümü Gerçekleşti

Sultangazi’de kız meselesi nedeniyle aralarında husumet bulunan bir kişi tarafından bıçaklanan Beşiktaş U-16 Akademi Takımı’nın kalecisi 16 yaşındaki Servet Dündar’ın beyin ölümü gerçekleşti.

Sultangazi'de kız meselesi nedeniyle aralarında husumet bulunan bir kişi tarafından bıçaklanan Beşiktaş U-16 Akademi Takımı'nın kalecisi 16 yaşındaki Servet Dündar'ın beyin ölümü gerçekleşti. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın da hastaneyi arayıp bilgi aldığı öğrenildi.

Olay, 28 Şubat akşamı saat 20.00 sıralarında Sultangazi İsmetpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, bir restoranda akrabasıyla yemek yiyen 16 yaşındaki Servet Dündar restoran çıkışında, daha önce aralarında kız meselesi nedeniyle husumet bulunan E.G. (19) ile karşılaştı. İkilinin arasında başlayan tartışma, E.G.'nin arkadaşlarının da araya girmesiyle arbedeye dönüştü. Çıkan arbede sırasında bıçaklanan Servet Dündar, ağır yaralı olarak Gaziosmanpaşa'daki Taksim İlkyardım Hastanesi'ne kaldırıldı. Olaya karıştıkları belirlenen A.O. (24), S.G. ve E.G. polis tarafından gözaltına alındı. Mahkemeye sevk edilen zanlılardan E.G. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

GENÇ KALECİNİN BEYİN ÖLÜMÜ GERÇEKLEŞTİ

Yoğun bakım ünitesinde 10 gün boyunca yaşam mücadelesi veren Servet Dündar'ın bu sabah beyin ölümü gerçekleşti. Acı haberi alarak hastaneye koşan genç kalecinin yakınları gözyaşlarına boğuldu.

Genç kalecinin dayısı Battal Kanbay, "Bir restoranda yemek çıkışında çok acımasız bir şekilde katledildi. 5-6 kişilik grup tarafından bıçaklanmış. Yanında bulunan bir akrabamızı da bıçakladılar. Kalbi durmuş bir şekilde hastaneye getirdiler. 10 gün civarında burada yoğun bakımda kalıyor. Doktorların dediğine göre kalbinden 1-2 santim civarında yara olmuş" dedi.

Kanbay, bıçaklanan yeğeninin cüzdanı ve cep telefonunun da alındığını belirtip, gasptan şüphelendiklerini söyledi. Ancak emniyetten yapılan açıklamada, olayın kız meselesi nedeniyle yaşandığı belirtildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Fikret Orman Sultangazi 28 Şubat Beşiktaş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title