Haberler

Bıçakla Karakola Gidip "Babamı Öldürdüm" Dedi

Güncelleme:

Adana'da şizofren hastası olduğu tespit edilen 36 yaşındaki Hakan F., babasını bıçakladıktan sonra polis merkezine giderek teslim oldu.

Adana'da kendisine hakaret ettiği iddiasıyla babasını öldüren şizofren hastası zanlının bıçakla birlikte karakola gelip "Ben babamı öldürdüm" dediği öğrenildi.

TARTIŞMA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Akkapı Mahallesi'nde 15 Temmuz 2014 günü meydana geldi. İddiaya göre şizofren hastası olan ve daha önce hastanede tedavi gören Hakan F. (36) ile baba Yusuf F. (64) tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken Hakan F. babasını bıçaklayarak öldürüp evden kaçtı. Zanlı bıçakla birlikte Hürriyet Polis Merkezi'ne gelerek polise, "Ben babamı öldürdüm" dedi.

OLAYIN DOĞRU OLDUĞU ANLAŞILDI

Bunun üzerine nöbetçi polis memuru zanlıyı içeri alıp polis ekiplerine adrese yönlendirdi. Polisler eve geldiğinde olayın doğru olduğunu belirledi. Zanlı sorgulanmak üzere Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği'ne verildi. Burada sorgulanan zanlı babasının sürekli kendisini hor görerek hakaret ettiğini söyleyerek, "Olay günü de bana 'senin yerin bakım yurdu ya da ruh sağlığı hastanesi seni oraya gönderelim' dedi. Bunun üzerine sinirlenerek mutfaktan aldığım bıçakla babamı bıçakladım" dedi.

Zanlı sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Seyhan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (6)

(:

rabbim hayırlı evlat versin çok zor çooooooookkk

32
1
yanıtYanıtla
Spontane:

Öyle bir resim koymuşsunuz ki polisle katl zanlısının hangisi olduğu ilk bakışta anlaşılmıyor.

29
0
yanıtYanıtla
mumin:

çok hayırlı evlat mış helal olsun şu rahatlığa bakya

10
5
yanıtYanıtla
ŞAŞKIN:

adam eceline susamış resmen.hasta insanın üstüne varılırmı.hastaneye yatırılması daha mantıklı imiş.

9
0
yanıtYanıtla
adanali:

Bizim memlekette şizofren cok .

3
1
yanıtYanıtla
SEMRA KANDEMIR:

sizofren hastasi ise tedavi olsun.... bu bir sebeb degildir.. yada gercegi rahmetli demis... hastane ye yatmali idi

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title