Haberler

Bıçakcılar'dan Sektörde Fark Yaratacak Yepyeni Ürünler

Güncelleme:

Bıçakcılar, Nisan ayı boyunca katıldığı kongrelerde yeni ürünlerini sergiledi.

Türkiye'nin lider tıbbi cihaz ve tek kullanımlık tıbbi ürünler üreticisi Bıçakcılar, katıldığı IX. Ulusal Kan Merkezleri ve Transfüzyon Tıbbı Kongresi, 18. Ulusal Yoğun Bakım Kongresi ve 22. Göğüs Kalp Damar Anestezi ve Yoğun Bakım Derneği Ulusal Kongresi'nde yeni ürünlerini tanıttı.

Türk medikal sektöründe 1959 yılından beri tıbbi cihaz ve tek kullanımlık tıbbi ürünler alanında öncü rol üstlenen Bıçakcılar, geçtiğimiz ay boyunca katıldığı kongrelerde yeni ürünlerini tanıttı. Medikal sektöründeki büyümeye paralel olarak yeni ürünler geliştirmeye odaklanan Bıçakcılar'ın ürünleri büyük ilgi gördü.

2-6 Nisan 2016 tarihleri arasında gerçekleşen ve Türkiye Kan Merkezleri ve Transfüzyon Derneği (TKMTD) ile Türk Kan Vakfı (TKV) tarafından düzenlenen "IX. Ulusal Kan Merkezleri ve Transfüzyon Tıbbı Kongresi", Asya Transfüzyon Tıbbı Birliği'nin "XII. Asya Transfüzyon Tıbbı Birliği Kongresi" ile birlikte yaklaşık 115 yabancı olmak üzere, 750 sağlık çalışanının katılımına sahne oldu. Sağlık Bakanlığı, Türk Kızılayı, Türk Kan Vakfı ve Sağlık Bilimleri Üniversitesi'nin katkıları ile uluslararası birleşik bir kongre statüsünde düzenlenen kongrede Bıçakcılar, Türkiye'de ilk yerli üreticisi olduğu, transfüzyon tıbbı alanında önemli bir yeri olan B-leuko markalı lökosit filtresi ürününün tanıtımını gerçekleştirdi. Ayrıca, Bıçakcılar Fabrikası'nda üretilen kan alma koltuklarının, kan transfüzyon setlerinin ve Bıçakcılar'ın temsilciğini gerçekleştirdiği Sorin Firması'nın ototransfüzyon cihazı kongreye özel olarak tanıtıldı.

Bıçakcılar, 6-10 Nisan tarihleri arasında, Prof. Dr. Necmettin Ünal'ın başkanlığını yürüttüğü ve Türk Yoğun Bakım Derneği'nin düzenlediği, 100'ü yabancı olmak üzere yaklaşık 1100 katılımcı ile konusunda dünyada söz sahibi olan bilim insanlarının katılımı ile gerçekleştirilen 18. Ulusal Yoğun Bakım Kongresi'nde ve Prof. Dr. N. Mert Şentürk'ün başkanlığını yürüttüğü Göğüs Kalp Damar Anestezi ve Yoğun Bakım Derneği'nin 22. Ulusal Kongresi'nde ameliyathanelerde ve yoğun bakımlarda kullanılan tek kullanımlık ürünler ile Bıçakcılar portföyüne yeni eklenen Urimeter 500 Plus ve RAE Endotrakeal tüpün tanıtımını yaptı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title