Haberler

Biber Gazı Sıkan Polise Önce Kafa Attı Sonra Yumruk Salladı

Güncelleme:

Konya'da, bir binanın çatı katında çıkan yangın sırasında başlayan apartman sakinleri ile müteahhit firma yetkilileri arasındaki kavgaya, biber gazıyla müdahale eden polis memuruna, taraflardan birisi önce kafa sonra yumruk attı.

ÇATI KATINDA YANGIN ÇIKTI

Merkez Karatay ilçesi Fetih Caddesi ile Ahmet Özcan Caddesinin kesiştiği Altıyol kavşağındaki 8 katlı bir binanın çatı katında yangın çıktı. Üç yıl önce yapımı tamamlanan binanın çatı katında tadilat yapıldığı esnada çatı kaplama malzemeleri yanmaya başladı. Çatı malzemesinin yanıcı özelliği nedeniyle alevler çatıyı sardı. Çatıda çalışan işçilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans sevk edildi. Polis de binada bulunan vatandaşları tahliye ederek güvenlik önlemi aldı. Yangın devam ettiği sırada çatıda bulunan mutfak tüpleri yangın merdiveni vasıtasıyla aşağı indirildi. Ekipler kısa sürede binanın ön ve arka cephesinden yangına müdahale etti. Yangın bir ara çatı katından binanın son katında bulunan daireye sıçradı ancak ekipler alevleri daha fazla büyümeden söndürdü.

POLİSE KAFA ATTILAR

İtfaiye ekipleri yangına müdahale ettiği sırada çatı tadilatını yaptıran apartman yöneticisiyle müteahhit firma yetkilileri ve apartman sakinleri arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine ortalık bir anda karıştı. Çıkan kavgaya müdahale için biber gazı sıkan bir polis memuruna taraflardan birisi aniden gelerek önce kafa ardından yumruk attı. Yaralanan polis memuru ambulansa bindirilerek tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Karatay Konya Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı!
500

Yorumlar (15)

VATANDAŞ:

SÜPER :D

4
31
yanıtYanıtla
kafabimilyon:

Onceden polisin dugmesini koparmak 6aydan baslardi polisi bu duruma dusuren ler utansin polis dusmanlari basiniz sikistimi poliiiiiiiiiiis diye yirtinirsiniz

23
6
yanıtYanıtla
temel:

o polise kafa ve yumruk atanın kanı bozuktur kesinlikle

22
4
yanıtYanıtla
seda:

Ali kıran baş kesen oldu bu polisler eee yüzü kimden alıyorlar

4
18
yanıtYanıtla
Az kaldi:

Polislerin durumu icler acisi. Egitim sifirrr. Gelen giden dayak atiyor.

17
5
yanıtYanıtla
VATANSEVER:

Polise dokunulamamali. Abd deki gibi olmali.

18
3
yanıtYanıtla
milletMobil-ANDROID:

vatandaş isimli sahis neresi süper bir tarafın sıkısınca polis polis diyorsun ama ne adi insanlarısiniz siz ya hainler

16
2
yanıtYanıtla
KAPKARA:

BUNLAR POLİS DEĞİL YAĞ TULUMU İNSAN PSİKOLİJİSİ SIFIR . İYİ OLMUŞ. . .

5
8
yanıtYanıtla
BølucuMobil-IOS:

Guneydoguda olsa yirtinirsiniz aha devletin polisine kafa atilmis devlet sadece orda devlet oldugu icin bu gøzyasi ve savas bitmiyor devlet hertarafya devlet gibi olacak yoksa daha coookk aglar bu halklar

0
10
yanıtYanıtla
Xmen:

Polise yumruk kafa atan kisi vatandasa ne yapar belli degil...

7
2
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title