Haberler

Bgd Tuğrul Akas Basketbol Turnuvası

Galatasaray Odeabank yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde katıldığı BGD Tuğrul Akas Basketbol Turnuvası ikinci maçında Beşiktaş’ı 85-45 mağlup etti.

Galatasaray Odeabank yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde katıldığı BGD Tuğrul Akas Basketbol Turnuvası ikinci maçında Beşiktaş'ı 85-45 mağlup etti.

Avcılar'da bulunan Prof. Dr. Turgay Atasü Spor Salonu'ndaki mücadeleye hızlı başlayan sarı-kırmızılılar, ilk çeyreği 24-10 önde tamamlarken devreyi de 45-25 üstün bitirdi. Üçüncü çeyrekte de Beşiktaş karşısında etkili olan Galatasaray Odeabank, 62-40'lik skorla final periyoduna girdi. Bu bölümde Beşiktaş'a neredeyse sayı atma imkanı tanımayan sarı-kırmızılılar salondan 85-45 galip ayrıldı.

Galatasaray Odeabank, BGD Tuğrul Akas Basketbol Turnuvası üçüncü ve son maçında 26 Eylül Cuma günü saat 16.00'da Avcılar Prof. Dr. Turgay Atasü Spor Salonu'nda Edirnespor ile oynayacak. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Galatasaray Odea Bank Beşiktaş Avcılar Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title