Haberler

Bf 4 Yeni Gece Haritasındaki İlginç Detay

BF4

Yapımcı firma DICE, Battlefield 4 haritalarında sağa sola sakladığı çeşitli şeylerle meşhur, bunu hepimiz biliyoruz. Hatta internette "Battlefield 4 Easter Eggs" diye aratırsanız, bu gizli ve garip olayların tahmin ettiğinizden de çok olduğunu görürsünüz.

Kısa süre önce yaptığımız haberde, yaz güncellemesi ile birlikte oyunumuza ilk gece haritasının ekleneceğini ifade etmiştik. Üzerinden çok geçmeden oyuncular, haritada gizlenmiş bir garipliğe rastladılar. BF 4 yeni gece haritasındaki ilginç detay ilk bakışta ürkütücü gelebilir ama ne olduğunu öğrendiğinizde şaşıracaksınız.

Zavod Graveyard Shift haritasında, US spawn bölgesinde karanlığın içerisinde ürkütücü bir sesin konuştuğunu duyabiliyorsunuz. Tabi bunu durduk yere duyamıyorsunuz, fakat tetiklemesi çok basit.

US spawn bölgesine gidin

Bölgenin karanlıkta kalması için projektörü yıkın.

Konteyner şeklindeki yapının ikinci katına çıkın

Pek bu ses ne söylüyor? YouTuber JackFrags biraz araştırma yaptıktan sonra, o ürkütücü sesin Battlefield 2 kutusunun arkasındaki tanıtıcı yazıyı okuduğunu keşfetti. Kolaylıkla anlayamamamızın sebebi ise ses yavaşlatılmış ve tersten okuyor.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com / Teknoloji

Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title