Haberler

Bezirhane'nin Büyülü Atmosferinde Konserler Devam Ediyor

Güncelleme:

Kapadokya'nın büyülü coğrafyasıyla bütünleşen ve "İçinden köy geçen otel" olarak tanımlanan argos in Cappadocia, 20 Ağustos'ta Çelliçel'i mistik ve tarih kokan mekanı Bezirhane'de ağırlayacak.

Bundan 1500 yıl önce keşişlerin ve rahiplerin barındığı argos in Cappadocia içerisinde yer alan Bezirhane, doğal ve mükemmel akustiğiyle şu anda Türkiye'nin en özel konser mekânlarından biri olarak yer alıyor.

Doğal akustiğiyle hem müzisyenler hem müzikseverler için eşsiz bir konser mekânı olan tarihi Bezirhane, Yücel Canyaran'ın Sanat yönetmenliğinde Ağustos ayında da dünya çapında başarılara imza atmış Türk müzisyenleri ağırlamaya devam ediyor.

Bezirhane, 20 Ağustos'ta Çelliçel'e ev sahipliği yapacak. Ayşe Pelin Coşkun tarafından kurulan, 2016 Akdeniz Öğrenci Oda Müziği Yarışması'nda üçüncülük ödülü kazanan Çelliçel; Barok Dönemi'nden günümüz popüler müziklerine kadar uzanan repertuvarlarıyla Bezirhane'de keyifli bir konser için müzikseverleri bekliyor.

Sınırlı sayıda katılımcının yer alabileceği ve ücretsiz gerçekleşecek konserler için yerinizi şimdiden ayırtmayı unutmayın.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bezirhane Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title