Haberler

Beyşehirli Liseli Tekvandocuların Başarısı

Konya'da düzenlenen turnuvada 2 birincilik ve 1 üçüncülük derecesi elde eden Beyşehirli liseli sporcuların başarısı, Beyşehir'de sevinçle karşılandı.

Konya'da düzenlenen turnuvada 2 birincilik ve 1 üçüncülük derecesi elde eden Beyşehirli liseli sporcuların başarısı, Beyşehir'de sevinçle karşılandı.

Beyşehir Belediyespor Kulüpü tekvando antrenörü Nafiz Çakır, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Konya'da yapılan liselerarası il birinciliği müsabakalarına Beyşehir'den 3 sporcuyla katıldıklarını söyledi.

Müsabakalarda, 2 birincilik, 1 üçüncülük derecesi elde ettiklerini belirten Çakır, sporcularının gösterdiği başarı ve performansla göz doldurduğunu söyledi.

Çakır, Konya'da düzenlenen ve iki gün süren şampiyonada, Cahit Zarifoğlu Anadolu Lisesi'nden Mehmet Yiğit Palavar'ın 51 kiloda, aynı okuldan Furkan Çakır'ın ise 63 kiloda birinci geldiğini belirterek, "Beyşehir Lisesi'nden Yusuf Altuğ ise 55 kiloda Konya il üçüncüsü olmuştur. Beyşehirli sporcularımızı başarılarından ötürü kutlarken, okul idarecilerine, öğretmenlerine, ailelerine katkı ve desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Çakır, sporcularının elde ettiği bu başarıyla Konya'yı İzmir'de yapılacak Türkiye grup müsabakalarında temsil etmeye hak kazandığını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Güncel

Beyşehir Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title