Haberler

Beyşehir-konya Karayolunda Altınapa Baraj Kesimi 4 Gün Trafiğe Kapalı

Duble yol yapımı çalışmaları devam eden Beyşehir-Konya Karayolunda Altınapa Barajı kesiminin bugünden itibaren 4 gün süreyle 09.00 ile 16.00 saatleri arasında trafiğe kapatılacağı bildirildi.

Duble yol yapımı çalışmaları devam eden Beyşehir- Konya Karayolunda Altınapa Barajı kesiminin bugünden itibaren 4 gün süreyle 09.00 ile 16.00 saatleri arasında trafiğe kapatılacağı bildirildi.

Karayolları 3. Bölge Müdürlüğü'nden konuyla ilgili resmi kurumlara da yapılan bilgilendirmeye göre, bu güzergahtaki ulaşımın 8-12 Aralık 2015 tarihleri arasında saat 09.00 ile 16.00 aralığında çift yönlü olarak Karayolları sorumluluk ağında olan Derbent ilçesi kesiminden sağlanacağı belirtildi.

Yapılan açıklamada, "Yol yapım çalışmaları devam etmekte olan Konya- Beyşehir devlet yolu kilometre 19+200-58+500 arasındaki kesim olan Altınapa Viyadüğü bağlantı yolu çalışmaları nedeniyle Konya- Beyşehir devlet yolu Altınapa Barajı kesimi trafiğe kapatılacaktır. Ulaşım, 8.12.2015 ile 12.12.2015 tarihleri arasında saat 09.00-16.00 aralığında çift yönlü olarak Karayolları sorumluluk ağında olan Derbent kesiminden (KK: 42-77) sağlanacaktır" denildi.

Belirtilen kesimlerde, trafik can ve güvenliğinin sağlanması ve imalatların daha hızlı ve güvenli yapılabilmesi için ilgili kesimlerde görev yapan kolluk kuvvetlerinin de çalışmalara nezaret edeceği öğrenildi.

BEYŞEHİR-YENİŞARBADEMLİ İL YOLU DA ULAŞIMA KAPATILDI

Öte yandan, Konya'nın Beyşehir ilçesi ile Isparta'nın Yenişarbademli ilçelerini birbirine bağlayan il yolunun da devam eden yol yapım çalışmaları nedeniyle 31 Aralık 2015 tarihine kadar trafiğe kapatıldığı duyuruldu. Karayolları'ndan konuyla ilgili yapılan açıklamada, (Beyşehir-Derebucak) Ayrımı-Yenişarbademli 13. Hd. Bl. İl Yolu (KK 42-57) kilometre 4+900-21+923 (Kurucuova Mahallesi girişi) arası yol yapım çalışmalarının trafik can ve mal güvenliğinin sağlanması ve imalatların daha hızlı yapılabilmesi amacıyla ulaşım 7 Aralık 2015 - 31 Aralık 2015 tarihleri arasında trafiğe kapatılmıştır. Alternatif güzergah olarak karayolları sorumluluk ağında bulunan 687-01 KK nolu Beyşehir-Derebucak devlet yolu, 695-07 KK Beyşehir-Şarkikaraağaç il yolu ve 32-07 KK nolu Şarkikaraağaç-Yenişarbademli il yolundan ulaşım sağlanacaktır"denildi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Beyşehir Derbent Konya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title