Haberler

Beyşehir'in Şampiyonları Altınla Ödüllendirildi

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, ÖSYM 2014 Lisans Yerleştirme Sınavları (LYS) sonuçlarına göre Beyşehir birincisi olan ve dereceye giren öğrenciler altınla ödüllendirildi.

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, ÖSYM 2014 Lisans Yerleştirme Sınavları (LYS) sonuçlarına göre Beyşehir birincisi olan ve dereceye giren öğrenciler altınla ödüllendirildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Rüştü Beğendi, Beyşehir Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Mehmet Küçüközet ile LYS'de başarı gösteren lise öğrencileri Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük'ü ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Başıbüyük, Beyşehir'in şampiyonu olan başarılı öğrencileri kutlayarak, "Üniversite sınavları çok kısa sürede halledilecek sınavlar değil. Ortaokuldan itibaren düzenli, disiplinli, kararlı, belirlenen bir hedefe doğru istikrarlı bir yürüyüşün neticesi. Bu yürüyüşte illaki öğretmenlerimizin büyük katkısı ve desteği olduğunu düşünüyorum. Ailelerinizin de sizi desteklediğini, size güç verdiğini, imkan sağladığını düşünmemek elde değil. Dolayısıyla komple bir ekip işi. Herkesi kutluyorum. Bu başarının burada noktalanmayacağını, önümüzdeki eğitim döneminde de devam edeceğini, lisans, belki yüksek lisans ve iş hayatında da şimdi edindiğiniz disiplinli çalışma azmi ve kararlılığıyla devam edeceğini tahmin ediyorum" diye konuştu.

Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk ise, başarının arı gibi çalışılarak elde edilebileceğini vurgulayarak, "Bu gençler de arı gibi çalışarak sonuca ulaştılar, başarıyı elde ettiler. Kendilerini, öğretmenlerini ve ailelerini tebrik ediyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte ise topluma, vatana, millete faydalı olmak için kendilerini daha da geliştirip topluma yön vermeye çalışacaklarına inanıyorum" diye konuştu.

Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Mehmet Küçüközet de, LYS'de Beyşehir derecesi yaparak başarı gösteren öğrencileriyle gurur duyduklarını, bundan sonra da gurur duymaya devam edeceklerini belirterek, "Değerli öğrencilerimiz sürekli çalıştılar, ders dışında hiçbir şeyle meşgul olmadılar ve başarıyı yakaladılar" ifadelerini kullandı.

LYS'de sayısal ve eşit ağırlık puan türlerinde Beyşehir birincisi olan Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencisi Mehmet Emin Ak ile sıralamaya giren Bekir Gündoğdu, Muhammet Erdal ve Gülsüm Çörtük adlı öğrenciler de ziyarette başarıyı nasıl yakaladıklarını anlattı.

Ziyaretin sonunda Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, başarılı öğrencileri birer altınla ödüllendirerek, çeşitli hediyeler verdi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muzaffer Başıbüyük Beyşehir Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title