Haberler

Beyşehir Gölü "Hayalet" Ağlardan Temizleniyor

Beyşehir Gölü "hayalet" ağlardan temizleniyor- Gölden jandarma ekiplerince, avda kullanımı yasak olan 15 bin metre misina ağ çıkarıldıKONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde jandarma ekipleri, bir ayda Beyşehir Gölü'nde avda kullanımı yasak olan toplam 15 bin metre uzunluğunda misina ağ ele geçirdi.

Beyşehir Gölü "hayalet" ağlardan temizleniyor- Gölden jandarma ekiplerince, avda kullanımı yasak olan 15 bin metre misina ağ çıkarıldıKONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde jandarma ekipleri, bir ayda Beyşehir Gölü'nde avda kullanımı yasak olan toplam 15 bin metre uzunluğunda misina ağ ele geçirdi.Beyşehir İlçe Jandarma Komutanlığı Asayiş Botu Timleri, avda kullanımı yasaklanan "hayalet ağ" olarak da adlandırılan misina ağlarla Beyşehir Gölü'nde su ürünleri avına geçit vermemek için başlattığı çalışmaları sıkılaştırdı.Küçük göz açıklığına sahip bu ağların, yavru balıkların avında da kullanıldığını tespit eden jandarma timleri, göl açıklarında son bir ay içerisinde özellikle usulsüz avlanmak amacıyla serilen 7 ton ağırlığında 15 bin metre misina ağ ele geçirdi. Ağlara takılan canlı balıkları tekrar suya bırakan ekipler, diğer balıkları ise Mal Müdürlüğü yetkililerine teslim etti. Çuvallara doldurulan ağlar, ardından da imha edilmek üzere İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne gönderildi. -Jandarma Bot Komutanlığı bahçesinde sergilenen çuvallara doldurulmuş misina ağlar-Çuval içerisindeki ağlar-Gölde balıkçılık faaliyetinde bulunan teknelerin seyri-Ağlarla dolu çuvalların kamyona yüklenmesi-Ağların çuvallara doldurulması-Kamyona yüklenmiş ağ cuvalları-Kamyonun hareketi-Jandarma Asayiş Botunun göldeki seyri

Kaynak: AA / Güncel

Beyşehir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title