Haberler

Beyşehir Garnizon ve Jandarma Komutanı İlçeye Veda Etti

Konya’nın Beyşehir İlçesi Garnizon ve Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Özdemir, ilçeye veda etti.

Konya'nın Beyşehir İlçesi Garnizon ve Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Özdemir, ilçeye veda etti.

Beyşehir'de 5 yıldır görev yapan Binbaşı Özdemir, görev süresinin dolması üzerine 2015 yılı genel atamalarında Ankara'ya atandı. Atamanın ardından ilçedeki görev süresini tamamlayan Özdemir, İlçe Jandarma Komutanlığı'ndaki mesai arkadaşları, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve kendisini uğurlamaya gelen vatandaşlar ile vedalaşarak ilçeden ayrıldı. Beyşehir'de vatandaşlar tarafından takdir edilip sevilen bir isim haline gelen Binbaşı Özdemir'e, ayrılışından önce birçok sivil toplum kuruluşu tarafından teşekkür plaketleri verildi. Beyşehir'de görev yaptığı süre içerisinde jandarmanın kapılarını ardına kadar halka açarak kamu kurum ve kuruluşları ile ortak ve uyumlu bir çalışma sergileyen Binbaşı Özdemir, STK ve vatandaşlarla kurduğu yakın diyalogla da jandarmanın başarılı çalışmalar yapmasına öncülük etti.

Binbaşı Özdemir'in görev yaptığı dönemde, suç örgütlerine ve uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen birçok operasyona imza atılırken, özellikle Beyşehir Gölü'ndeki doğal yaşamın korunması ve kirliliğin önlenmesi ile dünyaya ihracat yapan Üzümlü ve Huğlu merkezli av tüfeği sanayisinin yasal zeminde çalışmasına yönelik alınan tedbirlerin sonuç vermeye başlaması, birçok kamu kurum ve kuruluşları ve STK'lar ile birlikte icra edilen sosyal sorumluluk projelerine öncülük edilmesi Binbaşı Özdemir in döneminde yapılan faaliyetlerden bazıları oldu.

Binbaşı Özdemir'in yerine Diyarbakır'da görev yapan Jandarma Kıdemli Yüzbaşı Yalçın Urlu'nun atandığı öğrenildi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Özdemir Beyşehir Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title