Haberler

Beyşehir Emniyet Teşkilatı'ndan Kaymakamlığa Ziyaret

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, Emniyet Müdürü Serdar Şahin Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük'ü makamında ziyaret etti.

Şahin, kendisine eşlik eden bazı emniyet amir ve polis memurları ile birlikte Emniyet Teşkilatı'nın 170. Kuruluş Yıldönümü çerçevesinde Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük'ü ziyaret etti. Bir polis memuru Kaymakam Başıbüyük'e günün anısına bir çiçek takdim etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Kaymakam Başıbüyük, Emniyet Teşkilatı'nın 170. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle tüm teşkilat mensuplarının haftasını kutladı.

Güvenliğin çok önemli bir hizmet olduğunu belirten Kaymakam Başıbüyük, bu hizmetin mükemmelen yapıldığında çok fark edilip hissedilmediğini ancak aksamalar ve eksiklikler olduğunda da en derinlemesine hissedilen bir hizmet olduğunu vurguladı. Başıbüyük, "Dolayısıyla böyle bir hizmeti yapıyorsunuz. Herkes de her zaman böyle 'yaşa, varol' filan diye alkışlamaz ama ufak bir hata da 'nerede bu polis, niye görevini yapmadı' diye hesap sorabilirler. Dolayısıyla fedakarlık gerektiren bir meslek icra ediyorsunuz. Gerektiğinde de can güvenliğinizi riske atıyorsunuz. Zor bir iş ama diğer taraftan da halkın her türlü canı, malı, namusu, sokakların güvenliği sizlere emanet. Bu hizmetlerinizden dolayı sizlere ve tüm teşkilat mensuplarına teşekkür ediyorum. Allah gücünüzü, kuvvetinizi artırsın, başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.

Beyşehir İlçe Emniyet Müdürü Serdar Şahin de, emniyet mensuplarını makamında kabul eden Kaymakam Başıbüyük'e teşekkür etti. Polis Haftası çerçevesinde gerçekleştirilecek programlar hakkında bilgi vermek ve bu programlara davet etmek için bu ziyareti gerçekleştirdiklerini belirten Şahin, kurumlar arası uyum ve diyalogun önemine vurgu yaparak, "Bu uyumu sağlamada sizin katkınız büyük. Bu bakımdan uyumlu bir kadroyla birlikte ilçemizde güzel bir birliktelik sağladığınızdan dolayı biz de sizlere teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaymakam Başıbüyük, ziyaretin sonunda Emniyet Müdürü Şahin ve beraberindeki teşkilat mensuplarıyla objektiflerin karşısına geçerek hatıra fotoğrafı çektirdi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muzaffer Başıbüyük Serdar Şahin Beyşehir Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title