Haberler

Beyşehir Emniyet Müdürlüğü'ne Taziye Ziyareti

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, Şehit Türkan Tekin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi idarecileri ve öğretmenleri, bir grup öğrenci ile birlikte Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenci grubu, Beyşehir İlçe Emniyet Müdür Vekili Emniyet Amiri İbrahim Taşdemir'i makamında ziyaret etti. Emniyet Müdürlüğü'ne, İstanbul'da yaşanan bombalı terör saldırısı sebebiyle taziye ziyaretinde bulunan eğitimciler, Emniyet Müdür Vekili Taşdemir'e Türk bayrağı ve Kur'an-ı Kerim hediye ederek, teşkilat mensuplarına başsağlığı dileğinde bulundu.

Kendisine verilen Türk bayrağı ve Kur'an-ı Kerimi öperek alan Taşdemir ise, okul idarecileri, öğretmen ve öğrencilere bu ince ve anlamlı ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Duygusal anların yaşandığı ziyarette, Taşdemir 15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından vatandaşların Türkiye üzerine oynanan oyunları daha iyi gördüğünü söyledi. Vatandaşların emniyet güçlerine ise bu anlamda daha çok sahip çıktığını dile getiren Taşdemir, bundan dolayı büyük memnuniyet yaşadıklarını ifade ederek, "Bu duyarlılıkta öğrenciler yetiştikçe bu milleti kimse yıkamaz. Son terör olayında olduğu gibi, bu tür olaylar Türk milletini korkutmaktan ziyade, daha da kenetlenmesine yol açmaktadır. Ancak, masum insanları kat etmekle de bir yere varılamayacağı görülmelidir" diye konuştu.

Ziyaretin sonunda öğrenciler ve öğretmenler Emniyet Müdürlüğü'nün bazı birimlerini gezdi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Taşdemir İstanbul Beyşehir Konya Yerel Haberler

title