Haberler

Beyşehir'deki Okullara Koski'den Mavi Bayrak

Konya’nın Beyşehir ilçesinde bulunan iki eğitim kurumu mavi bayrak projesine dahil edildi.

Konya'nın Beyşehir ilçesinde bulunan iki eğitim kurumu mavi bayrak projesine dahil edildi.

Konya Büyükşehir Belediyesi, KOSKİ Genel Müdürlüğü ve Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa yürütülen su tasarrufuna yönelik olarak düzenlenen mavi bayrak projesine Beyşehir'den iki okul dahil edildi.

Beyşehir Cahit Zarifoğlu Anadolu Lisesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen bayrak teslim töreninde, su tasarrufu konusunda belirlenen kriterleri yerine getirdiği belirlenen TOKİ Ortaokulu ile Alaaddin Keykubat Anaokulu'na mavi bayrakları teslim edildi. Bayrak ve sertifikaları Konya Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Ali Ceran ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk tarafından okul müdürlerine verildi. Proje çalışmalarına katılan öğrencilere ise teşekkür belgeleri katılımcılar tarafından verildi.

Törende, öğrenciler tarafından şiirler okunurken su tasarrufu ile alakalı şarkılar seslendirildi. Çocuklara su tasarrufu ve su bilinci kazandırmak amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında öğrencilerden su timleri oluşturularak suyu tasarrufu kullanmalarına yönelik bilincin bu tür etkinliklerle kazandırılmaya çalışıldığı belirtildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk, su tasarrufu konusunda başarının simgesi olan KOSKİ Mavi Bayrağı projesinin ilgili kurumlar tarafından ortaklaşa hayata geçirilen bir proje olduğuna dikkati çekerek, bayrakların alınmasında emeği geçen okul idarecileri, öğretmen ve öğrencilerine teşekkür etti.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun da, su tasarrufunun önemine dikkat çekerken, Beyşehir Belediyesi'nin de bu konudaki çalışmalara destek ve katkı sunacağını dile getirdi.

Törene, Konya Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Ali Ceran, KOSKİ Şube Müdürü Eyüp Çelik, KOSKİ Beyşehir Bölge Sorumlusu Ali Özdemir, okul müdürleri, kurum amirleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Alaaddin Keykubat Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title