Haberler

Beyşehir'de Yüksekokul Öğrencileri Huzurevini Ziyaret Etti

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Beyşehir Ekonomi Topluluğu öğrencileri Konya'daki huzurevi sakinlerini ziyaret etti.

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Beyşehir Ekonomi Topluluğu öğrencileri Konya'daki huzurevi sakinlerini ziyaret etti.

Yaşlılar Haftası kapsamında Konya Dr. İsmail Işık Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde gerçekleşen ziyarette, öğrenciler huzurevi sakinleriyle sohbet etti.

Duygusal anların yaşandığı ziyarette, öğrenciler, yaşlılara sevgi ve saygıyı dile getirmek için bu buluşmayı gerçekleştirdiklerini dile getirdi.

SÜ Beyşehir Ali Akkanat Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Aziz Öztürk, gazetecilere yaptığı açıklamada, toplumsal yaşamın temelinin karşılıklı sevgi ve saygı olduğunu söyledi.

Türk toplumunun, sosyal dayanışmayı yaşamın her döneminde ilke haline getirdiğini belirten Öztürk, "Yaşlılara bugün gösterilecek sevgi ve saygı, gelecek kaygılarımızı azaltacak. Özellikle gençlerin yaşama güvenle bakmalarını sağlayacaktır. Unutulmamalıdır ki bugünün gençleri yarının yaşlılarıdır" dedi.

Beyşehir Ekonomi Topluluğu akademik danışmanı Öğretim Görevlisi Seyfettin Caner Kuzucu ise daha önce de aynı merkeze bir ziyaret gerçekleştirdiklerini, bu defaki ziyaretlerini 18-24 Mart Yaşlılar Haftası münasebetiyle düzenlediklerini dile getirdi.

Kuzucu, Huzurevi Müdürü Osman Baybağan ile yaptıkları görüşme neticesinde huzurevi sakinlerini mayıs ayı içerisinde Beyşehir'de ağırlayacaklarını belirtti. - Konya

Kaynak: AA / Yerel

Selçuk Üniversitesi İsmail Işık Beyşehir Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title