Haberler

Beyşehir'de Yollarda Viraj Çalışmaları

Beyşehir'de yollarda viraj genişletme ve iyileştirme çalışmaları başlatıldı.

Beyşehir'de yollarda viraj genişletme ve iyileştirme çalışmaları başlatıldı.

İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, gazetecilere yaptığı açıklamada, kent merkezini dış yerleşim merkezlerine bağlayan bazı yollarda geçmişte yaşanan trafik kazaları nedeniyle çalışma yaptıklarını söyledi.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin, çalışmanın ilk adımını ilçe merkezini Bayat, Bekdemir, Karahisar, Çiçekler, Fasıllar mahallelerine bağlayan grup yolunda yaptığını ifade eden Özaltun, şunları kaydetti:

"Bu güzergahta en sorunlu kesim olarak belirtilen Bayat Mahallesi girişinde, geçmişte ölümlü kazalara yol açtığı için muhtarlarımızdan talep geldi. Bunun üzerine Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz çalışmaları başlattı. Ekiplerimiz, söz konusu keskin virajda bir daha herhangi bir kaza yaşanmaması için genişletme ve iyileştirme çalışması yaparak, yolu daha güvenli hale getirmenin gayretini gösteriyor. Bu anlamda, bu kesimde tarlasından yol geçişine izin veren hayırseverler vatandaşımıza da teşekkür ediyorum. İlçeye bağlı dış mahallelerde benzer sıkıntı yaşayan ve talep eden yerler olursa, buralardaki sorunun çözümüne ilişkin gerekli adımları da atmaya devam edeceğiz."

Kaynak: AA / Güncel

Murat Özaltun Beyşehir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title