Haberler

Beyşehir'de Trap Atışı Heyecanı Sona Erdi

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, tüfek şenliği çerçevesinde düzenlenen trap atış müsabakaları sona erdi.

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, tüfek şenliği çerçevesinde düzenlenen trap atış müsabakaları sona erdi.

Beyşehir'e bağlı Huğlu Mahallesi'nde bu yıl birincisi düzenlenen Huğlu Tüfek Şenliği çerçevesinde yapılan müsabakalarda dereceye giren isimler Huğlu yapımı birer av tüfeği ile ödüllendirildi. Beyşehir'in Huğlu Mahallesi'nde, Huğlu Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen 2 gün süreli trap atış yarışmaları sona erdi. Müsabakalara Türkiye'nin 9 ilinden aralarında milli sporcuların da olduğu toplam 45 sporcu katıldı. Beyşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü'ne bağlı Huğlu Atış Poligonu'nda gerçekleştirilen yarışlarda 5 seriden oluşan atış müsabakaları gerçekleştirildi, final bölümünde ise dereceye giren isimler belli oldu. Müsabakalar sonunda büyük erkeklerde Adana bölgesinden Hakan Yüzbaş, genç erkeklerde Antalya bölgesinden Hakan Çavlı, genç bayanlarda ise Antalya bölgesinden Fatma Çavlı birinci geldi. Yarışma sonunda dereceye giren isimlere madalya ve ödülleri şenliğe katılan protokol ve dernek yetkilileri tarafından verildi.

Huğlu Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Nail Gökhaba, Konya'nın yanı sıra, Adana, Antalya, Afyon, Balıkesir, Burdur, Karaman, Kahramanmaraş, Niğde illerinden sporcuların katıldığı şenlikle dünya çapına av tüfeği üretiminin yapıldığı yöreyi tanıtmayı amaçladıklarını belirtirken, 9 Ağustos'ta da aynı poligonda yine Türkiye'nin değişik illerinden katılacak sporcularla Kurşun Atış müsabakalarının yapılacağını söyledi. Şenliğe, İlçe Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Bayındır, Huğlu Muhtarı Mehmet Harman, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Can ve vatandaşlar katıldı. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Beyşehir Antalya Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title