Haberler

Beyşehir'de "Okulumuzda Şenlik Var" Etkinlikleri Sona Erdi

Beyşehir Belediyesi tarafından ilçe genelindeki ilk ve ortaöğretim kurumlarına yönelik düzenlenen "Okulumuzda Şenlik Var" etkinlikleri sona erdi.

Beyşehir Belediyesi tarafından ilçe genelindeki ilk ve ortaöğretim kurumlarına yönelik düzenlenen "Okulumuzda Şenlik Var" etkinlikleri sona erdi.

Yeşildağ Mahallesi'ndeki okullarda başlayan ve her gün birkaç okulda süren etkinlikler, ilçe merkezindeki Atatürk İlkokulundaki programla son buldu. Proje kapsamında 30 farklı okulda programlar gerçekleştirildi.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Cumhuriyet İlkokulundaki programda, okul bahçesinde yapılacak çevre düzenleme çalışmaları ile alanın biraz daha genişletilmesi yönünde çalışmalar yapılacağını söyledi.

15 Temmuz'u gelecek nesillere unutturmayacaklarını belirten Özaltun, "Okulumuzda Şenlik Var programları kapsamında ilk ve ortaöğretim kurumlarında öğrencilere okul bahçelerinde kurulan mobil sahne üzerindeki dev ekranlardan 15 Temmuz zafer temalı videolar ve aynı temalı tek kişilik tiyatro oyunu izlettirildi. Programın diğer bölümlerinde öğrenciler düzenlenen palyaço, animasyon, illizyon gösterileri ile neşeli dakikalar yaşadı. Okul bahçelerinde şişme oyun parkları da kuruldu. Bu parklarda eğlenen öğrenciler, keyifli dakikalar yaşadı." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Beyşehir Belediyesi Murat Özaltun Yeşildağ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title