Haberler

Beyşehir'de Okulların Temizlik İşleri Özelleşiyor

Beyşehir'de İlköğretim Okullarında Görev Alacak Hizmetliler, Eğitim Kurumlarının Temizlik İşlerini Yürütecek.

Beyşehir'de ilköğretim okullarında görev alacak hizmetliler, eğitim kurumlarının temizlik işlerini yürütecek.

Beyşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Taşdelen, gazetecilere yaptığı açıklamada, Milli Eğitim Bakanlığı'nın, özellikle taşrada faaliyet gösteren ilköğretim okullarında yaşanan hizmetli sıkıntısı sorununu hizmet alımı yöntemi ile çözmeyi planladığını belirtti.

Bu kapsamda Beyşehir'de de hizmet satın alma yöntemine gittiklerini ifade eden Taşdelen, "Açtığımız ihaleyi kazanan firma bünyesinde çalışacak 7 hizmetliyi özellikle hiç hizmetlisi olmayan taşradaki ilköğretim okullarımızla taşımalı eğitim veren okullarda görevlendirmeyi planlıyoruz" dedi.

Hiç hizmetlisi olmayan okullarda görevlendirebilmek için 28 hizmetli ihtiyacı için talepte bulunduklarını dile getiren Taşdelen, gelen paranın sınırlı olması nedeniyle 7 kişi için ihale açmak durumunda kaldıklarını, ihaleyi üstlenen firma bünyesinde görev yapacak hizmetlilerin 1 Mart'tan itibaren mesaiye başlayacaklarını bildirdi.

- KONYA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title