Haberler

Beyşehir'de Öğrencilerin Projeleri Görücüye Çıktı

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, açılışı gerçekleştirilen TÜBİTAK destekli bilim fuarında öğrencilerin hazırladığı projeler görücüye çıkarılarak sergilendi.

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, açılışı gerçekleştirilen TÜBİTAK destekli bilim fuarında öğrencilerin hazırladığı projeler görücüye çıkarılarak sergilendi.

TÜBİTAK ve Milli Eğitim Bakanlığı'nın ortak projesi çerçevesinde Beyşehir TOKİ Ortaokulu 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı'nın açılışı gerçekleştirildi. Açılışa, Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk, İlçe Emniyet Müdürü Serdar Şahin, şube müdürleri, okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Okul Müdürü Mahir Çetinkaya, açılışta yaptığı konuşmada, "Öğrencilerimizin yapmış olduğu ve bilimsel araştırma basamağının ilk adımını oluşturacak bilim fuarı, çocuklarımızın kendine olan öz güvenini artıracağından çok önemli olduğunu düşünüyorum" dedi.

26 farklı projenin açılışının yapıldığı Beyşehir TOKİ Ortaokulu 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı'nda ilçe protokolü, projeleri tek tek gezerek öğrencilerden bilgi aldı. Katılımcıların en çok ilgisini çeken proje ise masaj yapan kravat projesi oldu. Çeşitli dallarda hazırlanmış olan projelerin öğrencilere araştırarak bilgiye ulaşmayı öğrettiği belirtildi. İlçe protokolü, sergiyi gezdikten sonra projelerin hazırlanmasında ve sunumunda emeği geçen öğretmen ve öğrencileri kutladı. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Serdar Şahin Beyşehir Konya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title