Haberler

Beyşehir'de Karne Sevinci

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, ilçe protokolü bazı okulları ziyaret ederek öğrencilerin karne mutluluğunu paylaştı.

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, ilçe protokolü bazı okulları ziyaret ederek öğrencilerin karne mutluluğunu paylaştı.

Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, kendisine eşlik eden Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, İlçe Emniyet Müdürü Serdar Şahin ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk ile beraber, şehir merkezinde bulunan bazı okulları ziyaret ederek karne dağıtım törenlerine katıldı. Kaymakam Başıbüyük, Başkan Özaltun ve beraberindekiler, sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle sohbet ederek karne ve hediyelerini dağıttı. Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, karnelerini alan öğrencileri 12 D sinema filmi bileti ile ödüllendirdi.

Kaymakam Başıbüyük ve beraberindekiler ilk olarak Eşrefoğlu İmam Hatip Ortaokulu'na gelerek buradaki karne dağıtım törenine katıldı. Öğrencilerle bir araya gelerek sohbet eden ve karneleri ile takdir ve teşekkür belgelerini dağıtan Kaymakam Başıbüyük ve Özaltun ile beraberindekiler, daha sonra öğrencilerle beraber günün anısına objektiflerin karşısına geçerek toplu olarak hatıra fotoğrafları da çektirdi.

Kaymakam Başıbüyük, Başkan Özaltun ve beraberindeki ilçe protokolün bir sonraki ziyaret durağı Kamil Akkanat Özel Eğitim İş Uygulama Okulu oldu. Burada eğitim gören özel öğrencilerle bir araya gelen Kaymakam Başıbüyük ve Başkan Özaltun, öğrencilerin sınıflarını tek tek gezerek karnelerini verdi. Birer top hediye edilen engelli öğrenciler karnelerini almanın da mutluluğunu yaşadı. Öğrenciler, kendilerini ziyarete gelerek karnelerini veren ilçe protokolüne sevgi gösterisinde bulundu, hep birlikte fotoğraflar çektirdi.

Başkan Özaltun yaptığı konuşmada, "Sevgili çocuklar bir dönemi başarı ile bitirdiniz ve bugün karnelerinizi alıyorsunuz. Görüyorum ki karneleriniz gayet güzel. Başarılı bir öğrencilik, iyi bir gelecek için çok çalışmalısınız. Sizler geleceğimizsiniz, bizleri yönetecek olan sizlersiniz. Bu ülkenin geçmişte çekmiş olduğu sıkıntıların tekrar yaşanmaması sizlerin sayesinde olacak. İnşallah gelecekte hepiniz güzel noktalarda yönetici olursunuz. Başarının anahtarı çalışmak bunu asla unutmayın ve şimdiden mutlu, huzurlu bir yaz tatili geçirmenizi temenni ediyorum" dedi.

Öğrencilere karne hediyesi olarak 12 D sinema bileti ve çeşitli hediyeler de dağıtan Başkan Özaltun, KOMEK Yaz Okulu'na hala kayıtlarını yaptırmayan öğrencilere, zihinsel ve bedensel gelişiminize katkı sağlayacak eğlenceli ve keyifli kurslara biran önce kayıtlarını yaptırma tavsiyesinde bulundu. Başkan Özaltun, Din ve Değerler, Spor ve Sanat gibi branşlardan oluşacak, öğrencilere doğa kampları, kariyer buluşmaları, şehrimi tanıyorum turları düzenlenecek KOMEK Yaz Okulu kayıtlarının Cumartesi ve Pazar günleri de devam edeceğini hatırlattı. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muzaffer Başıbüyük Murat Özaltun Beyşehir Konya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title