Haberler

Beyşehir'de Kamu Çalışanları ve Aileleri Doğayla Buluştu

Beyşehir ilçesinde, düzenlenen etkinlikte kamu çalışanları ve aileleri doğayla buluştu.

Beyşehir ilçesinde, düzenlenen etkinlikte kamu çalışanları ve aileleri doğayla buluştu.

Beyşehir Kaymakamlığı ve Beyşehir Belediye Başkanlığı öncülünde düzenlenen doğayla buluşma ve kurumlararası kaynaşma etkinliği Beyşehir Orman İşletme Müdürlüğü'nün Kurucuova Mahallesi, İslibucak ormanlarında gerçekleştirildi.

Manisa'nın Soma ilçesinde yaşanan maden kazasında yaşamını yitiren işçiler için okunan Kur'an-ı Kerim ve yapılan duaların sonrasında bir konuşma yapan Beyşehir İlçe Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, "Etkinliğimizin gayesi; ilçemizin doğal güzelliklerini özellikle kamu kurum ve kuruluşlarımızda çalışan personele ve ailelerine tanıtmak, hoşça bir gün geçirmektir. Amacımız; önce biz tanıyalım ki, sonrasında etraf tanısın. Biz tanımadan ilçemizi başkalarına tanıtma imkanımız yoktur. Tanıyalım ve ayrıca bu güzelliklerden de yararlanalım" dedi.

Beyşehir Orman İşletme Müdürü Şambaz Arık ise "Bugün yapılan bu yürüyüşle tüm toplum kesimini oluşturan kamu personeli ve ailelerinin ormanı görerek, yaşayarak, kuşları, böcekleri, sincapları, ağaçları, dağı ve tabiatı yerinde görerek tanımalarını istedik" diye konuştu.

Katılımcılar, 6 kilometre mesafeli parkurda doğa yürüyüşüne Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük tarafından verilen startla başladı.  Yürüyüşün sona ermesinin ardından katılımcılara yemek ve çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Etkinliğe Beyşehir İlçe Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Hüyük Kaymakamı Bayram Türker, Derebucak Kaymakamı Bülent Ay, Doğanhisar Kaymakamı Mehmet Çamlıca, Isparta'nın İlçesi Yenişarbademli Kaymakamı Cafer Sönmez, Beyşehir Garnizon ve ilçe Jandarma Komutanı  Binbaşı Mustafa Özdemir, Beyşehir İlçe Belediye Başkan Vekili Kahraman Göksu, Beyşehir Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Yurt, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Macit, ilçede görev yapan kamu personeli ve aileleri katıldı. - Konya

Kaynak: AA / Yerel

Orman İşletme Müdürlüğü Kurucuova Beyşehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title