Haberler

Beyşehir'de "Kadın, Aile ve Toplum" Konferansı

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, Beyşehir Belediyesi Aile Akademisi Projesi çerçevesinde "Kadın, Aile ve Toplum" konulu konferans gerçekleştirildi.

Belediye Düğün Salonu'nda düzenlenen konferansa sosyolog, psikolog ve aile danışmanı Seher Kümüş konuşmacı olarak katıldı. Kümüş, bayanlara yönelik olarak düzenlenen konferanstaki sunumunda, aile içi mutluluğu artıran faktörlerden söz ederken, annelerin çocuk yetiştirirken yaşadıkları sorunlar ile çözüm önerileri hakkında bilgiler verdi, yaşanmış hikayeleri aktardı.

Erkekte bilgi aktarımı, kadında ise duygu aktarımı olduğunu belirten Kümüş, "Aile, insanın ilk kültür ocağı, ilkokulu, ilk sevgi kaynağı ve ilk dostlarını tanıdığı bir yuvadır. Aile toplumun en küçük birimidir. Toplumun mutlu ve huzurlu olması ailelerin mutlu ve huzurlu olmasıyla doğru orantılıdır. Dışarıdaki insanlara gösterdiğimiz sevgi ve özeni, aile içi ilişkilerimizde göstermeli, birbirimizi olduğu gibi kabul etmeliyiz" dedi.

Aile değerlerinin sarsılmaması ve deforme olmaması için sevgi ve saygının en önemli değer olarak ön plana çıktığını vurgulayan Kümüş, yaklaşık bir saat süren konferansında ailede muhabbet kurmanın püf noktalarını anlattı. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Beyşehir Belediyesi Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title