Haberler

Beyşehir'de Doğayla Buluşma ve Kaynaşma Etkinliği

Konya’nın Beyşehir ilçesinde "Gençlik Haftası" kapsamında Doğayla Buluşma ve Kaynaşma etkinliği düzenlendi.

Konya'nın Beyşehir ilçesinde "Gençlik Haftası" kapsamında Doğayla Buluşma ve Kaynaşma etkinliği düzenlendi.

Beyşehir İlçe Kaymakamlığı'nca ilçenin doğal güzelliklerinin tanıtılması, turizm hareketliliğinin artırılması amacıyla Beyşehir bağlı Kurucuova Mahallesi'ndeki İlçe Orman İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanındaki İslibucak ormanlarında Gençlik Haftası kutlaması çerçevesinde gerçekleştirilen etkinlikte toplu doğa yürüyüşü de yapıldı.

Etkinliğe, Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Beyşehir Orman İşletme Müdürü Şambaz Arık, Beyşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü, akademisyenler, daire amirleri ve kamu personeli aileleriyle beraber katıldı. Etkinlik kapsamında katılımcılar Anamas Dağı'nın eteklerindeki orman ağaçları içerisindeki 6 kilometrelik parkurda toplu olarak doğada yürüyüş yaparken, dağın karlı zirvesini yakından görme ve muhteşem doğada bol bol oksijen depolama imkanı da buldu. Yürüyüşün sonunda katılımcılara yemek ikram edildi. Program, serbest etkinliklerle devam etti.

İlki geçtiğimiz yıl düzenlenen etkinlik geleneksel hale getirilirken, her yıl gençlik haftası kutlamaları kapsamında gerçekleştiriliyor. Bu arada, Gençlik Haftası kutlamaları çerçevesinde, ilçe genelinde düzenlenen masa tenisi, çocuk oyunları yakan top ve mendil kapmaca final müsabakalarında dereceye giren okullara da ödül ve hediyeleri düzenlenen törende verildi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Orman İşletme Müdürlüğü Kurucuova Beyşehir Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title