Haberler

Beyşehir'de Çarşı Esnafı Rahata Kavuşacak

Konya’nın Beyşehir ilçe merkezinde aşırı yağmurlu havalarda mevcut altyapının yetersiz kalması sebebiyle iş yerleri zaman zaman su baskınları ile karşı karşıya kalan esnaf, yürütülen çalışmaların tamamlanmasının ardından rahat bir nefes alacak.

Konya'nın Beyşehir ilçe merkezinde aşırı yağmurlu havalarda mevcut altyapının yetersiz kalması sebebiyle iş yerleri zaman zaman su baskınları ile karşı karşıya kalan esnaf, yürütülen çalışmaların tamamlanmasının ardından rahat bir nefes alacak.

Beyşehir Belediyesi ile Konya Büyükşehir Belediyesi'nin Atatürk Caddesi, Telekom kavşağı, peynir pazarı ve çarşı merkezindeki ana arterlerde bir süre önce başlattığı altyapı çalışmaları devam ediyor. Yeni drenaj hattı çekilen güzergahlarda MEDAŞ ve Türk Telekom Müdürlüğü'ne bağlı ekipler de kendi yeni altyapılarını oluşturuyor. Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaptığı açıklamada, Beyşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Konya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı'na bağlı 4.Bölge Müdürlüğü ekiplerinin işbirliği halinde yürüttüğü çalışmaların tamamlanmasının ardından dükkanları aşırı yağışlı havalarda su baskınına maruz kalan esnafın yaşadığı bu olumsuzluklardan kurtulacağını söyledi. Çalışmaların Ramazan Bayramı öncesi bitirilmesi için ekiplerin ilgili kesimlerde yoğun bir çalışma sergilediğini anlatan Özaltun, "Drenaj çalışması yürütülen kesimler faaliyetin sona ermesinin ardından sıcak asfaltla kaplanacak. Böylece esnafımız iş yerlerinin önünde daha konforlu bir yola da kavuşmuş olacak. Esnafımıza çalışmalar devam ederken, gösterdiği anlayıştan da dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Özaltun, Beyşehir'in en işlek caddelerinde başlatılan altyapı çalışmalarının zaman içerisinde sıkıntı yaşanan diğer kesimlerde de yürütüleceğini, kent merkezinin köklü sorunlarının bir bir çözüme kavuşturulacağını sözlerine ekledi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Beyşehir Belediyesi Atatürk Caddesi Murat Özaltun Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title