Haberler

Beyşehir'de 45 Kursun Karma Sergisi Açıldı

Güncelleme:

Beyşehir'de, ilçe merkezi ve bağlı mahallelerde yıl içerisinde değişik branşlardaki 45 ayrı kursun karma sergisi açıldı.

Beyşehir ilçesinde, ilçe merkezi ve bağlı mahallelerde yıl içerisinde değişik branşlardaki 45 ayrı kursun karma sergisi açıldı.

Yıl sonu karma sergisi açılışına  Kaymakam Muzaffer Başıbüyük, Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Özdemir, Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Yurt, kurum amirleri, akademisyenler, eğitim camiası mensupları, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

Serginin açılışından önce kürsüye gelen Kaymakam Muzaffer Başıbüyük, örgün eğitim, bilim ve teknoloji ne kadar gelişirse gelişsin Halk Eğitim Merkezlerine ihtiyacın her zaman var olduğunu söyledi.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Gündüz ise karma serginin kurum olarak yıl içerisinde 45 ayrı merkezde açılan kursların ve sergilerin genel bir özeti mahiyetini taşıdığını dile getirdi.

Konuşmaların ardından karma serginin açılışı protokol tarafından yapıldı. Ardından protokol mensupları ve davetliler el emeği göz nuru ürünlerin görücüye çıkarıldığı sergiyi gezdi. - Konya

Kaynak: AA / Yerel

Muzaffer Başıbüyük Murat Özaltun Beyşehir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title