Haberler

Beyşehir'de 19 Mayıs Buruk Kutlandı

Konya’nın Beyşehir ilçesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı yurt genelinde olduğu gibi buruk bir şekilde kutlandı.

Konya'nın Beyşehir ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı yurt genelinde olduğu gibi buruk bir şekilde kutlandı.

Kutlamaların iptal edildiği Beyşehir'de, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Anıt alanında sade bir törenle kutlandı. Törene Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, İlçe Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Mustafa Özdemir, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, SÜ Ali Akkanat İşletme Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Derya Özilhan, SÜ Beyşehir Ali Akkanat Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Mustafa Arslan, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Macit, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Taşdelen, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Bayındır, daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve öğrenciler katıldı.

Tören, Beyşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü çelenginin Atatürk Anıtı'na sunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Şehitler ve Soma'daki maden kazasında yaşamını yitiren maden işçileri için saygı duruşunda bulunuldu.

Programın sonunda ilçede gençlik haftası kapsamında düzenlenen futbol, voleybol, basketbol ve masa tenisi müsabakalarında dereceye giren okullara kupaları Beyşehir protokolü tarafından verildi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk 19 Mayıs Beyşehir Konya Yerel Haberler

title