Haberler

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun Açıklaması

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, “Beyşehir Belediyesi olarak geçmişte yapılmayan, yapılamayan veya yapılmak istenip de yapılamayanları bu dönemde yapıyoruz”dedi.Başkan Özaltun, Beyşehir Belediyesi’nin Fen İşleri Müdürlüğü bünyesindeki İkmal Bakım ve Kademesinde görev yapan çalışanlarla biraraya geldi.

Konya'nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, "Beyşehir Belediyesi olarak geçmişte yapılmayan, yapılamayan veya yapılmak istenip de yapılamayanları bu dönemde yapıyoruz"dedi.

Başkan Özaltun, Beyşehir Belediyesi'nin Fen İşleri Müdürlüğü bünyesindeki İkmal Bakım ve Kademesinde görev yapan çalışanlarla biraraya geldi. Kademede çalışanlara hitaben bir konuşma yapan ve Beyşehir Belediyesi birimlerinin ürettiği hizmetlerle Beyşehir'in her geçen gün daha iyi noktalara geldiğini anlatan Özaltun, bunda belediye çalışanlarının büyük payı olduğunu belirtti.

Beyşehir Belediyesi Fen İşleri ve bünyesindeki kademe çalışanlarının başarılı performansına dikkat çeken Özaltun, üretim noktasındaki başarısına da vurgu yaptı. Modernize edilen Beyşehir Belediyesi kademelerinde geçmiş dönemlerde piyasadan satın alınarak temin edilen kamelya, oturma bankı gibi pek çok işin üretiminin gerçekleştirilmeye başlandığını, bunun yanı sıra kademenin ilçe merkezinde hayata geçirilen yer altı çöp konteynırı sistemi ile Vuslat Park'taki hidrolikli bariyer sistemi gibi uygulamaların da proje ve üretim merkezi haline geldiğini anlatan Özaltun, şunları söyledi: "Kademelerimizde piyasa fiyatının çok çok altında rakamlara ürettiğimiz işlerle ilçemize daha fazla hizmet götürmenin çabası içerisindeyiz. Bunda da başarılı olduk. Beyşehir Belediyesi olarak, Türkiye genelini bilmiyorum ama Konya'da ilk defa Vuslat Park'ta hidrolikli bariyer sistemini hayata geçirdik. Yani, Konya'da ilk defa bariyer sistemini kendi bünyesinde yapan Beyşehir Belediyesi oldu. Daha önce de yer altı çöp konteynır sistemi ve buna benzer sistemleri de Belediyemizin kendi atölyelerinde kendi çalışanlarımız hayata geçirdi. Artık, Beyşehir Belediyesi ürettiği bu proje ve hizmetlerle kopyalanan bir belediye haline geldi. Bu demek oluyor ki, Belediye olarak güzel işlere imzalar atıyoruz ve doğru yoldayız." - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Beyşehir Belediyesi Murat Özaltun Konya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title