Haberler

Beypazarı Şenlikleri Gazze İçin İptal Edildi

Güncelleme:

Daha önce Soma'daki maden faciası nedeniyle ertelenen, Uluslararası Beypazarı ve Yöresi Şenlikleri, İsrail'in Gazze'ye yaptığı saldırılar nedeniyle iptal edildi.

Som'daki maden faciaasıyla aynı döneme denk geldiği için ertelenen Uluslararası Beypazarı ve Yöresi Şenlikleri'nin İsrail'in Gazze'ye yaptığı saldırılar nedeniyle bu yıl yapılmamasına karar verildi.

Beypazarı'nda her yıl Haziran ayının ilk haftası gerçekleştirilen şenlikler, Soma'da yaşanan maden faciası dolayısı ile Eylül ayına ertelendi. Hazırlıklar sürerken Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, düzenlediği basın toplantısıyla etkinliklerin iptal edildiğini duyurdu.

Başkan Kaplan, tüm dünyanın gözü önünde yaşanan vahşete Türkiye dahil birkaç ülke dışında sessiz kalınmasının kabul edilemeyeceğini belirterek, "Filistin'de insanlar zulüm ve işkence altında kan ağlarken, küçücük çocuklar terörist İsrail'in attığı bombalarla can verirken, bizler şenlik yapamayız. Bu yıl Beypazarı şenliklerimiz yapılmayacaktır. Kan üzerinden çıkar sağlamak isteyen terörist İsrail ve destekçilerinin, hevesleri kursaklarında kalacaktır. Beypazarı Belediyesi olarak İsrail devleti ve destekçilerini lanetliyor, şiddetle kınıyorum. Allah, zulümkar İsrail ve göz yumanlardan, bu masum müslümanların hesabını soracaktır" diye konuştu. - Beypazarı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Beypazarı İsrail Gazze Soma Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title